Teledysk rosyjskiej grupy Leningrad przedstawiający przygody pana który wraca z flaszką do domu. W tym roku grają na Woodstock także może ktoś się skusi na ich koncert. Klimat na koncercie będzie niezapomniany.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Dzięki za namiary na ten zespół. A i historia tego pana jak i muza warta piwka
Leningrad? czyli spierp i mlot w pakiecie? na drzewa z ta czerwona cholota!
Za Leningrad ZAWSZE piwo
Ja svoboda!
edit:
Leningrad to NIE komuchy! Jeśli pojawia się u nich sierp i młot, to dla jaj, bo robią sobie z wielu rzeczy jaja
Ja svoboda!
edit:
Leningrad to NIE komuchy! Jeśli pojawia się u nich sierp i młot, to dla jaj, bo robią sobie z wielu rzeczy jaja
Tegoroczny Woodstock to bedzie porazka, Leningrad tylko warty posluchania.
olbi13 napisał/a:
prawde mowiac to chyba jedyne na co warto w tym roku pojsc
W rozmowe o gustach nie ma co się zagłębiać, bo gust jak dupa - każdy ma swoją. Natomiast czysto technicznie, Enter Shikari to światowa czołówka jeśli chodzi o post-hardcore i pokrewne klimaty.
Anthrax, to znowóż legenda i kapela zaliczana (obok zespołów Metallica, Slayer i Megadeth) do wielkiej czwórki metalu.
Osobiście mogę jeszcze polecić (tym którzy nie są zamknięci na ściśle określony gatunek muzyki) koncert Goorala. Miałem okazje znaleźć się (przypadkiem) na jednym jego koncercie i naprawdę zabawa wyborna.
Kiedyś słuchałem Leningradu … ale zrobili się za bardzo mainstreamowi. A u ruskich sporo równie dobrych kapel.
@Nashi
Słowem sprostowania: Wielkiej Czwórki Thrash Metalu, trudno bowiem uznać te zespoły za cztery najlepsze kapele metalowe ogółem
A za Leningrad oczywiście piwo, choć bardziej by tu wódka pasowała
Słowem sprostowania: Wielkiej Czwórki Thrash Metalu, trudno bowiem uznać te zespoły za cztery najlepsze kapele metalowe ogółem
A za Leningrad oczywiście piwo, choć bardziej by tu wódka pasowała
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie