👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

babka co to nagrywa chyba ma już mokrego pieroga po całości...
ciasteczkowy-potwór napisał/a:
Jakoś leniwce ruchowo przypomina mi mnie ich ta szybkość
Może to dlatego, że dopiero co wstałem, ale miałem duże problemy ze zrozumieniem tego co napisałeś.

fryc88 napisał/a:
k***a ten portal niedługo zmieni się w słitistic.pl....
Kliksiu napisał/a:
co to kurde jest, sadistic czy demoty PL ? Idź Pan w h*j z takimi filmikami....
SalvaCzoko napisał/a:
Przypadkiem przyj***ł mu się kawałek do pazura a hamerykanin już "this is the gift...ouuu... auuuu" - jak by k***a go ujeżdżała. Pokazałbym jej fotę leniwca obdartego z futra, by się porzygała.
Zazdrościcie leniwcowi, że potrafi laskę wyrwać, zawistni ludzie!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie