Powinni za takie kurestwo dostać wp🤬l konkretny i jakiegoś murzyńskiego c🤬ja w dupsko, ale obawiam się, że by im się to ostatnie spodobało.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

a do tego musiałem sprawdzać bilety w autobusie
dziś jeden z nich się zaćpał dwóch jest w Anglii i kolejny z oprawców jest bezdomny
taka to historyja
karma jest niesamowita
A cipę też ci skleili?

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.

@up
A cipę też ci skleili?![]()
chcesz skończyć jak krzyks ? jeszcze jedno głupie słowo i znikasz
na nowe konto
Eee, tam wyżej - lis i ziemniaki. Morda, bo jestem Centurion, założyciel sadola. Obydowje dostaniecie permanentnego bana i się skończy dzień dziecka.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerC🤬j bezdomnego do ryja, ale nie temu co zasnął, ale tym k🤬om z kropelką. Ziomek zezgonował kulturalnie. Nic się nie drze, nie rzyga, nikogo nie wyzywa, tylko odpłynął. A ci zamiast zostawić go w spokoju, ewentualnie położyć go spać, czy chociaż nakryć go kocem, smarują go kropelką, którą naprawdę ciężko zmyć. I jeszcze się tym na snapchacie chwalą. Święty nie jestem. Zdarzyło mi się nie raz komuś c🤬ja jebnąć, swastyki, czy inne debilne obrazki mazakiem na twarzy, ale ziomek brał wtedy kąpiel, 15 minut i na twarzy nic nie ma. 10 strzałów na mordę tym k🤬siarzom to zdecydowanie za mało.
Eee, tam wyżej - lis i ziemniaki. Morda, bo jestem Centurion, założyciel sadola. Obydowje dostaniecie permanentnego bana i się skończy dzień dziecka.
Nie zesraj się o wielki modzie

bo jestem Centurion, założyciel sadola
Taki z Ciebie Cent, jak ze mnie Angel

podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.

chcesz skończyć jak krzyks ? jeszcze jedno głupie słowo i znikasz
na nowe konto
hahaahaahahahhahahahhaha o k🤬a

czeeeej Dołączył: 31 Mar 2018....kszyks to ty?

Juz tak nie graj bohatera z tymi datami dobrze ?
Bo kiedyś gołym dupskiem na ryj dostaniesz