Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Essent 2018-05-05, 14:48 5
Już nie raz pisałem w takich sytuacjach,c🤬j z takimi kolegami
Zgłoś
~Velture 2018-05-05, 15:07 34
Co za banda pok🤬ionych zj🤬ych pedałów.
Powinni za takie kurestwo dostać wp🤬l konkretny i jakiegoś murzyńskiego c🤬ja w dupsko, ale obawiam się, że by im się to ostatnie spodobało.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
P................e 2018-05-05, 15:37 17
w pierwszy dzień w zawodówce pomalowali mi markerem środki uszu skleili uszy w pieroga super glu i wszystko palce posklejali
a do tego musiałem sprawdzać bilety w autobusie

dziś jeden z nich się zaćpał dwóch jest w Anglii i kolejny z oprawców jest bezdomny

taka to historyja

karma jest niesamowita
Zgłoś
~Velture 2018-05-05, 15:54 47
@up
A cipę też ci skleili?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-05-05, 15:54 4
ja rozumiem jebnąć zdjęcie jak ktoś przyśnie, no już nawet rozumiem długopisem czy czymś zmywalnym narysować c🤬ja na czole albo coś, no ale k🤬a, nie coś takiego..

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
P................e 2018-05-05, 16:24 7
Velture napisał/a:

@up
A cipę też ci skleili?

chcesz skończyć jak krzyks ? jeszcze jedno głupie słowo i znikasz

na nowe konto
Zgłoś
radek225 2018-05-05, 17:26 4
C🤬j bezdomnego do ryja, ale nie temu co zasnął, ale tym k🤬om z kropelką. Ziomek zezgonował kulturalnie. Nic się nie drze, nie rzyga, nikogo nie wyzywa, tylko odpłynął. A ci zamiast zostawić go w spokoju, ewentualnie położyć go spać, czy chociaż nakryć go kocem, smarują go kropelką, którą naprawdę ciężko zmyć. I jeszcze się tym na snapchacie chwalą. Święty nie jestem. Zdarzyło mi się nie raz komuś c🤬ja jebnąć, swastyki, czy inne debilne obrazki mazakiem na twarzy, ale ziomek brał wtedy kąpiel, 15 minut i na twarzy nic nie ma. 10 strzałów na mordę tym k🤬siarzom to zdecydowanie za mało.

Eee, tam wyżej - lis i ziemniaki. Morda, bo jestem Centurion, założyciel sadola. Obydowje dostaniecie permanentnego bana i się skończy dzień dziecka.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Mom and Death 2018-05-05, 17:30
Co tu dużo mówić - j🤬i degeneraci.

podpis użytkownika

Zgłoś
Essent 2018-05-05, 17:52 4
radek225 napisał/a:

C🤬j bezdomnego do ryja, ale nie temu co zasnął, ale tym k🤬om z kropelką. Ziomek zezgonował kulturalnie. Nic się nie drze, nie rzyga, nikogo nie wyzywa, tylko odpłynął. A ci zamiast zostawić go w spokoju, ewentualnie położyć go spać, czy chociaż nakryć go kocem, smarują go kropelką, którą naprawdę ciężko zmyć. I jeszcze się tym na snapchacie chwalą. Święty nie jestem. Zdarzyło mi się nie raz komuś c🤬ja jebnąć, swastyki, czy inne debilne obrazki mazakiem na twarzy, ale ziomek brał wtedy kąpiel, 15 minut i na twarzy nic nie ma. 10 strzałów na mordę tym k🤬siarzom to zdecydowanie za mało.

Eee, tam wyżej - lis i ziemniaki. Morda, bo jestem Centurion, założyciel sadola. Obydowje dostaniecie permanentnego bana i się skończy dzień dziecka.

Nie zesraj się o wielki modzie
Zgłoś
Hose88 2018-05-05, 21:04 1
radek225 napisał/a:

bo jestem Centurion, założyciel sadola

Taki z Ciebie Cent, jak ze mnie Angel

podpis użytkownika

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
_................_ 2018-05-05, 21:17 1
Tak, tak, wszystkiemu winna karma chyba dla psa i kota.
Zgłoś
J................8 2018-05-05, 21:27 2
PlackiZiemniaczane napisał/a:

chcesz skończyć jak krzyks ? jeszcze jedno głupie słowo i znikasz

na nowe konto

hahaahaahahahhahahahhaha o k🤬a

czeeeej Dołączył: 31 Mar 2018....kszyks to ty?
Zgłoś
adris 2018-05-05, 22:20 4
@up
Juz tak nie graj bohatera z tymi datami dobrze ?
Bo kiedyś gołym dupskiem na ryj dostaniesz
Zgłoś
P4GER 2018-05-05, 22:57
Te zwyrole straszne są w c🤬j, mam nadzieje że ktoś zgłosił na prokuraturę ich wyczyny i dostali za swoje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie