Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~_Yarko_ 2022-08-25, 14:21 48
Za tę wrzutę Flodzi się należy to:

Zgłoś
Halman 2022-08-25, 14:27 3
_Yarko_ napisał/a:

jak sie najspokojniejszy user sadola czyli Yarko wk🤬ił to już grubo...
Zgłoś
zwierzak30 2022-08-25, 14:58 5
Halman napisał/a:

jak sie najspokojniejszy user sadola czyli Yarko wk🤬ił to już grubo...

Po ostatnich jego komentarzach.Wnioskuję że dawno nie por🤬ał.
Ale Cśśśśśśśś .Żeby nie usłyszał.Bo zjeby dostanę.
Zgłoś
ratford 2022-08-25, 15:20 4
~_Yarko_ napisał/a:

Nigdy jeszcze nie pisałem, że ktoś wrzuca gówno na sadola, bo sam nie wrzucałem nic oprócz swojego rozj🤬ego łba, ALE...

Ale ten filmik krąży po sieci jako viral od dawien dawna, serio musimy oglądać takie coś jeszcze na sadolu?
Flodzia, dobrze, że tworzysz ruch i na głównej i na hardzie, ale czasem mogłabyś się zastanowić czy na pewno filmik tutaj pasuje.
Zgłoś
homorek 2022-08-25, 16:07 2
ratford napisał/a:

Nigdy jeszcze nie pisałem, że ktoś wrzuca gówno na sadola, bo sam nie wrzucałem nic oprócz swojego rozj🤬ego łba, ALE...
Ale ten filmik krąży po sieci jako viral od dawien dawna, serio musimy oglądać takie coś jeszcze na sadolu?
Flodzia, dobrze, że tworzysz ruch i na głównej i na hardzie, ale czasem mogłabyś się zastanowić czy na pewno filmik tutaj pasuje.

Wstrzymaj oddech na chwilę, szkoła zaraz się zaczyna i będzie spokojniej.
Zgłoś
ActAnonymous 2022-08-25, 20:30
ratford napisał/a:

Widzisz kto to wrzuca, wiesz co on/ona zazwyczaj wrzuca i gdzie to wrzucił/a, TO PO PROSTU SCROLUJESZ DALEJ! Aż tak trudno to zrozumieć?
Zgłoś