Za tę wrzutę Flodzi się należy to:
jak sie najspokojniejszy user sadola czyli Yarko wk🤬ił to już grubo...

jak sie najspokojniejszy user sadola czyli Yarko wk🤬ił to już grubo...
Po ostatnich jego komentarzach.Wnioskuję że dawno nie por🤬ał.
Ale Cśśśśśśśś .Żeby nie usłyszał.Bo zjeby dostanę.

Za tę wrzutę Flodzi się należy to:
Nigdy jeszcze nie pisałem, że ktoś wrzuca gówno na sadola, bo sam nie wrzucałem nic oprócz swojego rozj🤬ego łba, ALE...
Ale ten filmik krąży po sieci jako viral od dawien dawna, serio musimy oglądać takie coś jeszcze na sadolu?
Flodzia, dobrze, że tworzysz ruch i na głównej i na hardzie, ale czasem mogłabyś się zastanowić czy na pewno filmik tutaj pasuje.
Nigdy jeszcze nie pisałem, że ktoś wrzuca gówno na sadola, bo sam nie wrzucałem nic oprócz swojego rozj🤬ego łba, ALE...
Ale ten filmik krąży po sieci jako viral od dawien dawna, serio musimy oglądać takie coś jeszcze na sadolu?
Flodzia, dobrze, że tworzysz ruch i na głównej i na hardzie, ale czasem mogłabyś się zastanowić czy na pewno filmik tutaj pasuje.
Wstrzymaj oddech na chwilę, szkoła zaraz się zaczyna i będzie spokojniej.
Widzisz kto to wrzuca, wiesz co on/ona zazwyczaj wrzuca i gdzie to wrzucił/a, TO PO PROSTU SCROLUJESZ DALEJ! Aż tak trudno to zrozumieć?