Płać Szwabie płać bo inaczej...
no cóż tez mi teraz robią lazienke wiec trza uważać na terminy;D
r................y
2009-08-26, 13:03
jak nie zapłacił to dobrze mu tak.
słyszałem o oszukanej ekipie budowlanej z polski, która w ciągu kilku godzin rozpieprzyła dom wybudowany przez siebie wcześniej :p
B................l
2009-08-26, 13:15
To moze to sa oni:D Ale sam bym sie wk🤬il, a kolesia bym zap🤬lil tego ktory by mial mi zaplacic!!
F................s
2009-08-26, 13:46
Polaczki
Dlaczego polaczki? Jak nie płaci to niech sp🤬ala, jak chłopaki zrobili robotę swoją a szwab nie chce płacić to dobrze mu tak.
Nawet Konopnicka o tym pisała! "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz"
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
i................e
2009-08-26, 15:25
Ja jestem za tym zeby robic w c🤬ja polskich roboli. Banda p🤬lonych meneli i tak wszstko przepije ... po skończonej robocie powinni umierać na raka
s................2
2009-08-26, 16:02
intrance a ty może jakiś lepszy jesteś?
P................A
2009-08-26, 17:12
intrance wlasnie takim zj🤬ym polaczkom jak ty powinni pepowina przy porodzie owijac szyje i dusic.
zadna praca nie hanbi i jesli ktos sobie lubi wypic to co ci do tego?
intrance napisał/a:
Ja jestem za tym zeby robic w c🤬ja polskich roboli. Banda p🤬lonych meneli i tak wszstko przepije ... po skończonej robocie powinni umierać na raka
Pewnie Twój stary jest doktorkiem co bierze w łapę przy każdej okazji (a i bez okazji weźmie) więc pewnie nigdy nie zhańbiłeś swoich rączek pracą fizyczną, kaskę dostajesz za dobre stopnie w szkole (nawet jeśli już się nie uczysz to tak było a aktualną posadkę załatwił Ci tatuś) i życzysz ludziom śmierci na raka... aż szkoda słów
hehe widac ze ustawione

chlopaki przyjechali na rozbiorke i postanowili nakrecic filmik hehe
t................e
2009-08-26, 18:30
'' gdzie sa pieniadze za las !?? ''
i................e
2009-08-26, 19:18
ParanoiA- WIEM że bronisz starego
Ty cronoseek też! Macie razem kilka piw z sadistica możecie oddac starym(menelom)
P................A
2009-08-26, 20:46
hmmmm czy bronie starego? no coz moze nie do konca moj stary w dupe dostal od wlasnego kraju i garba sie dorobil.
nie musial za granica zap🤬lac.
Offtop k🤬A...
A co do tego filmiku, to kotś nademną miał rację. Przyjechali na rozbiórkę i dla beki filmik nakręcil, że niby niemcowi łazienkę rozwalają.