...czyli zegarek sadola
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Lepszy niż Rolex?
W kwestii mierzenia czasu, to pewnie nawet dla Casio do pięt nie dosięga, nawet dla Q&Q.
Jakby autor zobaczył zapalniczkę żarową przyklejoną na szarą taśmę do bazarowego zegarka, też by dostał potoku w gaciach i poleciał z jakimś górnolotnym hasłem.
Opanuj emocje autorze, ciekawy bajer,ale jakoś specjalnie dupy nie urywa.
W kwestii mierzenia czasu, to pewnie nawet dla Casio do pięt nie dosięga, nawet dla Q&Q.
Jakby autor zobaczył zapalniczkę żarową przyklejoną na szarą taśmę do bazarowego zegarka, też by dostał potoku w gaciach i poleciał z jakimś górnolotnym hasłem.
Opanuj emocje autorze, ciekawy bajer,ale jakoś specjalnie dupy nie urywa.
szczękoczułki napisał/a:
Lepszy niż Rolex?
.
Z bondowskich gadżetów najlepszy był inny zegarek (nie pamiętam z której części)
- A ten zegarek? - Bond
- Ten budzik z pewnością nikogo nie obudzi - Q (w środku zegarka była bomba)
- A ten zegarek? - Bond
- Ten budzik z pewnością nikogo nie obudzi - Q (w środku zegarka była bomba)
Luqas95,
Nie wiem nie potrafię znaleźć informacji, ale możesz zobaczyć podobne gadżety pewnie mają podobne, albo takie same parametry co ten zegarek. Generalnie nie ma nic super skomplikowanego w zrobieniu takiego lasera, ale gościu robi naprawdę fajne, warte uwagi i $ rzeczy np.: laser-gadgets.com/laserrifle_mk
Niektóre są na sprzedaż.
Nie wiem nie potrafię znaleźć informacji, ale możesz zobaczyć podobne gadżety pewnie mają podobne, albo takie same parametry co ten zegarek. Generalnie nie ma nic super skomplikowanego w zrobieniu takiego lasera, ale gościu robi naprawdę fajne, warte uwagi i $ rzeczy np.: laser-gadgets.com/laserrifle_mk
Niektóre są na sprzedaż.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie