👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajne! Ale jak się wyłączy głośniki to efekt jest lepsiejszy.
Kam napisał/a:
nie wiem co twórcy teledysku i muzyki ćpają ale ja też chce
![]()
Nic nie ćpają. Oni są kreatywni. Bucu.

@up
Przepraszam za brzydki charakter pisma, wiem, niewyraźnie. Wiedz jednak, że napisałem "kreatywni".
Bucu.
Przepraszam za brzydki charakter pisma, wiem, niewyraźnie. Wiedz jednak, że napisałem "kreatywni".
Bucu.
Słuchaj Kam.
"Les petits pilous" w nazwie moze oznaczac słowo pills (potocznie po polsku zwane piguła/tabletka ex...)
I jeśli chcesz to brac (znaczy chcesz to samo) to doradzam:
The Chemical Brothers - The pills won't help you now
"Les petits pilous" w nazwie moze oznaczac słowo pills (potocznie po polsku zwane piguła/tabletka ex...)
I jeśli chcesz to brac (znaczy chcesz to samo) to doradzam:
The Chemical Brothers - The pills won't help you now
Nie będę prowadzić dialogu za pomocą tytułów.
Tabletki z reguły są dla ludzi którzy niedomagają
Nie skorzystam więc.
Tabletki z reguły są dla ludzi którzy niedomagają

Nie skorzystam więc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie