Cytat:
Podczas niedawnej parady w Londynie doszło do ostrego sporu pomiędzy lesbijkami a transseksualnymi mężczyznami którzy chcą aby traktować ich jako kobiety lesbijki - żądają dostępu do kobiecych przebieralni i relacji seksualnych z lesbijkami. Lesbijki zostały oskarżone o transfobię i nietolerancję
źródło
gendertrender.wordpress.com/2018/07/08/lesbians-protest-erasure-at-lon...
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
No nareszcie zaczynają żreć się między sobą...
K🤬a niesamowite jak choroby psychiczne ewoluują w tych czasach a do tego ludziom tak się dobrze powodzi że jedynym ich zmartwieniem może byc tylko z jakiego sracza korzystają...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Rebeliant_ZPF napisał/a:
...
Problem z tym, kto ma ustalić te granice normy
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
C................d
2018-07-18, 13:00
Niech to zj🤬e towarzystwo samo się ze sobą żre. Może w końcu wymrą.
@up
Statystycznie bardziej normalna jest pedofilia niż transseksualizm bo jest więcej pedofilów w Polsce niż facetów uważających się za baby i bab uważających się za faceta.
No ale ruchy LGBT nie lubią statystyk
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
hehe baby wreszcie pojęły, że facet przebrany za babę to nie baba jak musiały się przebierać przy nich?
Żądają seksu z lesbijkami? Ostro ich powaliło. Jak znajdą chętną to czemu nie, ale "żądanie" to chyba rodzaj gw🤬tu?
Wy tam wuja się znacie filozofy. Ja lubię LGBT i nie dam zrobić krzywdy.
j................4
2018-07-18, 13:38
ojej, jaka szkoda
C................s
2018-07-18, 14:14
Cytat:
żądają dostępu do kobiecych przebieralni i relacji seksualnych z lesbijkami
K🤬a ja tez żądam relacji seksualnych z kobietami i wstępu do kobiecej przebieralni!!
Zaraz się okaże że do każdej dewiacji trzeba będzie wybudować osobną przebieralnie
U nas jeszcze lesbijki są poj🤬e. Na zachodzie to już konserwatywne prawicowe suki. Tyle że postęp zatoczył koło, i prawdziwe postępowa para, a więc a trans lesbijka sypiająca z lesbijką, to po prostu chłop dupczący babę. Poprzebierany chłop i poj🤬a baba, ale fakt pozostaje faktem.
Ubieram się jak każdy, normalny facet. Ale!!! Uwaga!!! Tak naprawdę to jestem kobietą uwięzioną w męskim ciele, która jest transwestytką. Ja też żądam z możliwości korzystania damskich przebieralni na basenach czy plażach.
T................h
2018-07-18, 18:50
...wilki i rysie.
J................o
2018-07-18, 18:56
Ha! Generalnie nie mozna zarzucić im żelaznej lewackiej logiki. Szowinistyczne, feministycze nietolerancyjne faszystki hahahha
no to jeszcze geje powinni zrobic protest przeciw transom, no przeciez to nie sa normalni faceci! XD