Lesza Wołkow z wioski Arti w obwodzie swierdłowskim odwiedził bar "Mojito" przynosząc ze sobą piłę łańcuchową. To nie pierwszy raz, kiedy Leszę widziano z piłą w miejscu publicznym. Jego obecny stan pozostaje nieznany.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:23
Lesza Wołkow z wioski Arti w obwodzie swierdłowskim odwiedził bar "Mojito" przynosząc ze sobą piłę łańcuchową. To nie pierwszy raz, kiedy Leszę widziano z piłą w miejscu publicznym. Jego obecny stan pozostaje nieznany.
widać, jak bardzo nieporęczna jest piła łańcuchowa. Koleś za dużo nagrał się w gierki typu Doom. Dużo skuteczniejsza jest siekiera, nóż, nie wspominając o kosie. Lekka, poręczna, szybka, z dużym zasięgiem.
Nazhir napisał/a:
widać, jak bardzo nieporęczna jest piła łańcuchowa. Koleś za dużo nagrał się w gierki typu Doom. Dużo skuteczniejsza jest siekiera, nóż, nie wspominając o kosie. Lekka, poręczna, szybka, z dużym zasięgiem.
Bierzesz prowadnicę 120cm, dobry łańcuch i siekiera czy nóż się chowają. Kosa to dobra opcja, pod warunkiem że na sztorc i nie za długie ostrze.
Ale zauważcie, że od razu tłum od razu postanowił powstrzymać sprawcę. Jakże ta postawa jest odmienna od tej prezentowanej przez zachodnie społeczeństwa, także polskie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie