Lets eat
konto usunięte
• 2012-11-07, 21:37
Aż sam zgłodniałem bo takiej "zachęcie" ;]
Z Adim tak jak z naszą reprezentacją w piłce nożnej. Chciał dobrze w wiadomej kwestii - wyszło jak zawsze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla wujka Adolfa piwko zawsze
OOO zgadnijcie kto kierowcą jest wozu po prawej
konto usunięte
2012-11-07, 23:42
Dziadek tuska ? ;]
@malvo
Schetyna, prawa ręka Adolfa
Hitler mówi dalej: A po obiedzie zabierzemy się za polaczków. Kiedy wywołają powstanie, to zgw🤬cimy im żony i córeczki i puścimy z dymem stolicę. He, he, he. Zdążymy przed kolacją, bo volsdeutsche jak ru_zioło nam ułatwią robotę, ale potem ich też zagazujmy.
konto usunięte
2012-11-08, 0:02
@UP
Czytanie ze zrozumieniem boli jak widzę?
Chyba napisałem w jakiej kwestii się zgadzam z A.H ?
anonymousm napisał/a:
volsdeutsche
, że kto niby ?
Chyba volksdeutche jak już.
pl.wikipedia.org/wiki/Volksdeutsche
up,
żeczywiście, na folksdojcza by cię nie wzięli. Byłbyś tanim szmalcownikiem, a dziś w komitecie honrowym marszu hitlerowców, sorry Niepodległości.
Zamiast mieć drzewko w Jad Vashem, wisiałbyś na drzewie z rozkazu AK (mam nadzieję).
konto usunięte
2012-11-08, 0:08
za Adiego zawsze Bier
konto usunięte
2012-11-08, 0:26
slonzok napisał/a:
za Adiego zawsze Bier
wiess bier und wurst
malvo napisał/a:
OOO zgadnijcie kto kierowcą jest wozu po prawej
szukalem szukalem i nic ;-(
kto?
konto usunięte
2012-11-08, 1:27
konto usunięte
2012-11-08, 3:17
Co ci kretynie takiego smaku narobiło, skoro po Ż__ach następni mieli być Polacy.
Hitler planował zgładzić 90% słowian.
A ci, którzy lajkuja czy cieszą się z widoku hitlera i wstawek o nim sa po prostu najzwyklejszymi smieciami, które pewnie by nie istniały, gdy zrealizowałby swój plan.
konto usunięte
2012-11-08, 8:40