nie wk🤬iaj lwa bo lew to ja
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
dziennikarzyna ma denerwujący ryj, mógł go kotek zjeść

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Koleś ma pamiątkę na całe życie. Pewnie nie jedną laske na to wyrwie na fejsbuku.
Jego szczęście że to młody lew. Dorosły by rozszarpał na strzępy. Tego drugiego zresztą też jakby próbował bronić tamtego.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Może miał batonik ''Lion'' w kieszeni ?? Pewnie dlatego

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.

Nie rozumiem, czemu nie usunął się stamtąd jak go puścił za pierwszym razem , no kretyn, debil chory.
Ten lew się z nim bawił. Gdyby zaatakował go naprawdę to filmik nadawał by się jedynie na hard...
podpis użytkownika
Ssij mi pałę, aż sperma pocieknie Ci oczodołem :*
Dobra gimbusy się wygadały teraz idźcie spamować na jakichś damotach czy komixxach, a co do samego filmiku to mało sadystyczne, kilka zadrapań i tyle, myślałem, że jednak go zje albo chociaż jakieś małe wystające mięso, wiem mam od tego harda, ale na hardzie jest lipnie, mniej śmiesznie i nie interesują zdjęcia i filmy po fakcie, wolę coś w trakcie, w miarę śmiesznego i bez wystających flaków, czyli coś z umiarem, a to ani śmieszne, a sadyzmu w tym zero.

puszek008, jeśli nic Ci nie odpowiada, to powinieneś chyba zmienić portal... Jest sporo zagranicznych serwisów o tematyce jaką preferujesz. Jaki jest Twój wkład w rozwój tego forum? Tematów 0, 23 posty i kilkadziesiąt piw. Dlaczego sam czegoś nie wrzucisz, tylko się żalisz i zaśmiecasz tym ten serwis?