👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak dlugo jeszcze prawaki beda zacieraly slady swojej nieudolnosci przypisujac wlasne "zaslugi" innym?

Jaki kurrr... kobiecy wybór? Przecież kobieta nie zaszła w ciążę sama i bez męskiego nasienia mogłaby się za przeproszeniem zesrać, a w tej ciąży by nie była. Jakim zatem prawem feministki twierdzą, że to jest wybór tylko i wyłącznie kobiet? (pomijając sytuację gw🤬tu oczywiście)
Ja to widzę tak:
1. PO - Centrum
2. Pis - Centroprawica
3. SLD - Centrolewica
4. RP - Lewica
Jak widać, brakuje czystej prawicy w rządzie - taką partią jest na przykład Nowa Prawica.
1. PO - Centrum
2. Pis - Centroprawica
3. SLD - Centrolewica
4. RP - Lewica
Jak widać, brakuje czystej prawicy w rządzie - taką partią jest na przykład Nowa Prawica.

fdM napisał/a:
Ja to widzę tak:
1. PO - Centrum
2. Pis - Centroprawica
3. SLD - Centrolewica
4. RP - Lewica
A ja to widzę tak:
1. PO - Kryptolewica
2. PIS - Katolewica
3. SLD - Komucholewica
4. PSL - Lewica i wszystko inne, ale tylko nie reformujcie KRUSu
5. RP - Pedałolewica
6. SP- Lewica solidarna
Obrazek jest qrwa tak głupi, jak każdy katologłąb!
Mam lewicowe poglądy i w hooyu mam czy ktoś zapina pasy, jeździ w kasku czy używa gumek.
Trzeba być tępą, prawoskrętną cipą żeby wydrapać tego typu komiks.
A co gorsze, trzeba być tępą cipą w ogóle, żeby uwierzyć, że powyższy bohomaz po jego (niestety) prawej stronie ma coś wspólnego z racjonalną, lewą wg mnie (niestety wg większości - lewą, bo niestety prawica nie ma nic wspólnego z racjonalizmem) stroną tego łez padołu...
A najlepszy komentarz, ten z Reaganem? Łomatkobosko! :/ Ręce qrwa opadają... Już bardziej debilnie i katologłąbowatego cytatu można szukać tylko u taty rydzyka.
Pozdro
Mam lewicowe poglądy i w hooyu mam czy ktoś zapina pasy, jeździ w kasku czy używa gumek.
Trzeba być tępą, prawoskrętną cipą żeby wydrapać tego typu komiks.
A co gorsze, trzeba być tępą cipą w ogóle, żeby uwierzyć, że powyższy bohomaz po jego (niestety) prawej stronie ma coś wspólnego z racjonalną, lewą wg mnie (niestety wg większości - lewą, bo niestety prawica nie ma nic wspólnego z racjonalizmem) stroną tego łez padołu...
A najlepszy komentarz, ten z Reaganem? Łomatkobosko! :/ Ręce qrwa opadają... Już bardziej debilnie i katologłąbowatego cytatu można szukać tylko u taty rydzyka.
Pozdro

Wiele jest dziwnych rzeczy na sadisticu, ale jedynie polityka sprawia, że chce mi się rzygać
Lewacy to ci od tych dziwnych zajęć w przedszkolu co chłopcy byli dziewczynkami i na odwrót?
A co do aborcji:

Lewacy to ci od tych dziwnych zajęć w przedszkolu co chłopcy byli dziewczynkami i na odwrót?
A co do aborcji:

Jeszcze lepsze jest to że lewactwo jest za aborcją ale przeciwko zabijaniu np. zabójców...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie