Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
🔥 Polska taksówka - teraz popularne
Jako że lewactwem gardzę bardziej niż czarnymi, to musiałem to dodać. Komuniści, faszyści i ogólnie skrajna lewica nienawidzi Kościoła, dlatego urządzają swoje "msze". Na nagraniu widać jak robią taką w intencji czarnych.

Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wk🤬iony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
psycho6social 2024-11-17, 9:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-17, 10:18 2
psycho6social napisał/a:

czyli nie możesz nazwać się człowiekim o prawicowych poglądach skoro głosujesz na PO, KO.

Schizofrenią jest nazywanie się prawicowcem i głosowanie na tzw zjednoczoną prawicę. No chyba, że coś się zmieniło i teraz prawicowe poglądy to rozbuchany do granic szaleństwa socjal, rozdawalnictwo, kradzieże na setki miliardów, przyjmowanie setek tysięcy imigrantów z Afryki i Azji oraz komunistyczne metody rządzenia.
Absolutnie jakakolwiek partia która tego nie robi jest bardziej na prawo niż te pisowsko konfiarskie z🤬by.
Zgłoś
psycho6social 2024-11-20, 12:12
Geraldinio napisał/a:

Schizofrenią jest nazywanie się prawicowcem i głosowanie na tzw zjednoczoną prawicę. No chyba, że coś się zmieniło i teraz prawicowe poglądy to rozbuchany do granic szaleństwa socjal, rozdawalnictwo, kradzieże na setki miliardów, przyjmowanie setek tysięcy imigrantów z Afryki i Azji oraz komunistyczne metody rządzenia.
Absolutnie jakakolwiek partia która tego nie robi jest bardziej na prawo niż te pisowsko konfiarskie z🤬by.

Nie głosuję na zjednoczoną prawicę, to po pierwsze. Tak masz rację, wpuszczali do PL dużo ludzi, którzy nie powinni tu trafić.
I wszyscy, którzy są zamieszani w jaką kolwiek korupcję, powinni siedzieć! Obojętnie czy są z PO,KO,PIS,LEWICY, PSL Czy KONF.
Różnica między nami jest jedna, ślepo wierzysz w KO nie widząc ich zła, licząc, że naprawi kraj. Tylko oni nic nie robią... wręcz przeszkadzają.
popierali Nord Stream, dilowali z Putinem, podpisali najgorszą umowę na GAZ w unii i to z Ruskimi, teraz blokują ATOM, CPK(a przecież rozwój koleji jest potrzebny by być bardziej EKO), olali powodzian no bo tam są tylko 4 wioski ludzi, czyli nawet 1% głosów nie stracą, szpitale leżą, pielęgniarki olane, Nauczyciele (wiem z doświadczenia) podwyżki dostali na papierze, bo to gminy płacą nauczycielom, a gminy nie mają pieniędzy na podwyżki i ich nie ma w zasadzie, tylko na papierze. 60tś kwoty wolnej, Imigranci- NIELEGALNI, którzy błąkają się po ulicach Katowic, KRK,WaWy. Jak Lewica niszczy edukację? CO jest teraz z Buntownikiem rolniczym ? Kołodziejczak dostał posadkę i siedzi cicho...
to jest clou naszej polityki, nei poglądy, nie sprawy ludzi, tylko stołek.

Nie głosuj ślepo, przeciw PIS, tylko zgodnie z sumieniem. Jak się powstrzyma tą kłótnię miedzy PIS-PO (która gwarantuje paliwo obu tym partią które są tam dla władzy tylko, nie dla ludzi, nie dla Polski).
Nie ziej ogniem.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem