*
*
*
*
*
*
To ja mam pytanie, czy jak macie psa to też się z nim asymilujecie?

Lewaka poznaje się przede wszystkim po zapachu: jeżeli jesteś prawdziwym Polakiem, to ich wyczujesz. Jeżeli nie – jesteś lewakiem.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Wielu lewaków twierdzi, że biali powinni mieszać swe geny z "kolorowymi" w skutek czego asymilowaliby się biologicznie oraz , że powinniśmy być bardziej multikulturowi...
Co Ty p🤬lisz? To po co te wszystkie parady, manify, protesty pedałów i innego tatałajstwa, tak masz wyj🤬e że aż chcesz się pochwalić. Jak jadę do burdelu to nie ogłaszam tego całemu światu i nie domagam się specjalnych praw dla r🤬aczy kurew, a wy lewaki to od razu kombinujecie jak uzyskać zwrot kosztów. Płacić szmaciarze jak wszyscy.
Po pierwsze: "tałatajstwa" ciulu
Po drugie: "lewaki" robią parady, manify, protesty itd., żeby wywalczyć prawa dla SIEBIE, a prawackie śmiecie chcą narzucić SWOJE prawo dotyczące seksu. To zasadnicza różnica.
nie prawa tylko pieniadze oszolomie.
zapoznaj sie moze ile chocby taka lambda dostaje na zwalczanie hivu i aidsa wsrod pedalow rocznie. c🤬j, ze od lat 60 zachorowalnosc na aids wzrosla wsrod pedalow o 327% w skali roku. wiec, mozna latwo stwierdzic, ze caly ten hajs idzie na squoty i cpanie
zaden prawicowiec nie wymaga, zeby kodeks karny przewidywal kare za homoseksualny seks
ty prawacki smieciu
To ci co się opierają, tworząc pop🤬lone teorie k🤬iące logikę żeby tylko kilkuset ludziom nie ułatwić życia wchodzą do łóżek, a nie ci, co się przychylają do próśb mniejszościowych grup społecznych.
![]()
Nie jestem kolorowym socjalliberałem, jestem czerwonym marksistą-leninistą i strzelałbym do takich reakcyjnych k🤬ów karakanów i pożytecznych idiotów jak ci, którzy wyładowują swoją biedę i brak dziewczyny na urojonych wrogach szkodząc wszystkim pracownikom.
Żaden lewak tak nie twierdzi, lewacy mają wyj🤬e na to kto się z kim p🤬li, a prawak wciska się na siłę ludziom do łóżek.
![]()