Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Lewacy
Polnischefuhrer • 2016-05-30, 16:41
Wielu lewaków twierdzi, że biali powinni mieszać swe geny z "kolorowymi" w skutek czego asymilowaliby się biologicznie oraz , że powinniśmy być bardziej multikulturowi...
*
*
*
*
*
*
To ja mam pytanie, czy jak macie psa to też się z nim asymilujecie?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kreatywnakrowa 2016-05-31, 23:20 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-01, 1:12 2
Paw_Kosmosu napisał/a:

lapps napisał/a:

ty prawacki smieciu

Aha i czemu gadasz do siebie?

Cóż... Czytając to wiedziałem, że nie zrozumie.

A od siebie dodam to:
Prawica nie akceptuje braku logiki, braku konsekwencji i nie toleruje braku tolerancji. Akceptuje prawo naturalne, dopuszcza karę główną dla morderców.
Lewica tymczasem na odwrót - stąd nieporozumienia.
Zgłoś
Paw_Kosmosu 2016-06-01, 9:52
quraaq napisał/a:

Cóż... Czytając to wiedziałem, że nie zrozumie.

Masz, poczytaj, może się czegoś nauczysz: pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Zgłoś
pylaochos 2016-06-01, 19:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
somet 2016-06-01, 20:16 1
Paw_Kosmosu napisał/a:

Po pierwsze: "tałatajstwa" ciulu.

Lewacki ćwierćinteligencie z Koziej Wólki jak piszę "tatałajstwo" to tak ma być. To lewackie poczucie wyższości, polecam SJP, lumpie, motłochu, hołoto.
Zgłoś
Paw_Kosmosu 2016-06-02, 6:11
somet napisał/a:

Lewacki ćwierćinteligencie z Koziej Wólki jak piszę "tatałajstwo" to tak ma być. To lewackie poczucie wyższości, polecam SJP, lumpie, motłochu, hołoto.

Lol, nawet mi cię nie żal. xD
Do sjp wyraz może dodać KAŻDY. Poza tym dziwne, że google sam poprawia błąd, a na wynik "tałatajstwo" jest pierdyliard wyników, gdzie przy "tatałajstwo" tylko sjp.

Zabij się.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-05, 16:17 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem