Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-11, 15:42
treść transparentu nie jest bezsensowna, tylko ten kretyn go nie widzi.
Zgłoś
KMD 2013-11-11, 15:42
Prawda jest taka, że islam co do kobiet ma rację. Te zasady religii pozwalają utrzymać prawidłowy przyrost naturalny... Gdyby w krajach zachodnich panowały podobne prawa, to nie mielibyśmy problemów z muslimami...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 15:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
damua 2013-11-11, 15:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 15:56 1
po wyrazie twarzy widać że to półgłówek bez zajęcia, nie umie zarabiać pieniędzy i siedzi w domu cały dzień to się cieszy że dali mu jakiś transparent i poczuł się potrzebny
Zgłoś
KMD 2013-11-11, 15:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 15:59 2
Zgłoś
KMD 2013-11-11, 16:13
pepper, witaj w realu Zwykle to jest kilka skrzynek wódki, a nie 10zł
Zgłoś
sidian 2013-11-11, 16:16
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 16:32 1
@sidian

Będzie krótko, bo się śpieszę.

Feministki doprowadziły do dopuszczenia kobiet do wyborów i podobnych praw, racja i dobrze się stało. Ale teraz idą za daleko i domagają się głupot. Równouprawnienie i tak dostały, teraz walczą nie z państwem, ale ze świadomością ludzką i naturalnym myśleniem. Tak, jak homosie domagają się, aby ludzie przestali patrzeć się na nich z byka kiedy Ci wychodzą nago na parady. Jest takie coś, jak natura i tego nie oszukasz. Kobiety mogą zarabiać nawet więcej, nie mam nic przeciwko. Ale niech mają na to czyste dowody, statystyki na papierze, gdzie jest napisane, że przerzuciły więcej węgla niż kolega z pracy. Wtedy bedzie czyste równouprawnienie, jestem pewien, że szybko im się znudzi.

Menele. Ja generalizuje? Hah, no tak. Nie każdy cygan to złodziej, i nie każdy menel to skończony debil z własnej woli, ale NIESTETY większość z nich to pijaczyny bez honoru. Każdy jest kowalem własnego losu. Jesteś idealistą, a to zazwyczaj prowadzi do obsesyjnego dążenia do utopi.

Ja inaczej patrzę na politykę. Czasem trzeba wydrzeć mordę, jeśli sytuacja wymaga. A problem mają już tylko Ci, którzy z tego krzyku wyniosą tylko ból uszu, a nie merytoryczne przesłanie.
Zgłoś
KMD 2013-11-11, 16:42
Chodzi tylko o to, że kobiety zapomniały o swojej roli w społeczeństwie. Reszta to tylko tego skutki.
Zgłoś
Bartors 2013-11-11, 16:43 1
@sidan
Mikke nigdzie nie mówi że chce aby kobiety były w kuchni. Jego osobistym zdaniem jest że tak zwany tradycyjny model rodzinny się najlepiej sprawdza, ale nikogo nie będzie zmuszał do przebywania w domu. To równouprawnienie, może nawet jestem za, ale tylko jeśli to będą RÓWNE prawa i RÓWNE obowiązki. Żadnej karty ulgowej do wojska, żadnego pomagania, żadnego dawania taryf ulgowych. I kto tego chce? W większej części Korwin.

Demokracja nie jest zła nawet z powodu tego że byle plebs może decydować o państwie ale dlatego że co lud chce to święte, a są rzeczy i prawa niepodważalne. Demokracja ich nie respektuje i nigdy nie respektowała, demokracja to dyktatura większości. Nawet jeśli to dobra dyktatura dobra to każdy człowiek ma prawo o do decydowania o sobie i robienia błędów. Volenti non fit iniuria.

Czyli uważasz że sofistyczna retoryka jest lepsza od parezji? Wolisz być okłamywany niż usłyszeć prawdę? Dobrze to o Tobie świadczy, nie ma co...
Zgłoś
Cyrk 2013-11-11, 16:57
sidian napisał/a:

Nie. Prawica nie zakłada demontażu systemu demokratycznego i niechęci do systemu demokratycznego w ogóle, a takie poglądy reprezentuje Mikke. Oczywiście niektóre jego idee są bardzo dobre (np. podatek obrotowy), ale niestety dla polskiej prawicy Mikke jest kompletnym oszołomem i jak zaczyna mówić o wprowadzeniu monarchii czy zamknięciu kobiet w kuchniach, to nie dziwota, że nie przyciąga głosów .

Ja tam myślę, że on jest po prostu podstawiony przez okrągły stół, żeby Polakom prawica się z czubami kojarzyła...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 17:01
@up

Wolę zagłosować na człowieka o zdrowych poglądach, który krzyczy, niż na cichego, skromnego i miłego złodzieja, jak np. Miller.
Zgłoś
sidian 2013-11-11, 17:20
SgtPepper1942 napisał/a:

@sidian

Będzie krótko, bo się śpieszę.

Feministki doprowadziły do dopuszczenia kobiet do wyborów i podobnych praw, racja i dobrze się stało. Ale teraz idą za daleko i domagają się głupot. Równouprawnienie i tak dostały, teraz walczą nie z państwem, ale ze świadomością ludzką i naturalnym myśleniem.

Cywilizacja walczy z naturalnym myśleniem. Od swoich podstaw aż po koniuszek. Naturalne myślenie też jest różne w różnych częściach świata. Pytanie, dlaczego swoje "myślenie naturalne" uważasz za lepsze od innych.

SgtPepper1942 napisał/a:

Tak, jak homosie domagają się, aby ludzie przestali patrzeć się na nich z byka kiedy Ci wychodzą nago na parady. Jest takie coś, jak natura i tego nie oszukasz.

W starożytnym Rzymie i Grecji nikt na homosi nie patrzył z byka. Byli nienaturalni? Dlaczego? Bo swoją naturalność uważasz za naturalniejszą?

SgtPepper1942 napisał/a:

Kobiety mogą zarabiać nawet więcej, nie mam nic przeciwko. Ale niech mają na to czyste dowody, statystyki na papierze, gdzie jest napisane, że przerzuciły więcej węgla niż kolega z pracy. Wtedy bedzie czyste równouprawnienie, jestem pewien, że szybko im się znudzi.

Są takie statystyki i wynika z nich, że kobiety zarabiają mniej niż mężczyźni na tych samych stanowiskach. No i?

SgtPepper1942 napisał/a:

Menele. Ja generalizuje? Hah, no tak. Nie każdy cygan to złodziej, i nie każdy menel to skończony debil z własnej woli, ale NIESTETY większość z nich to pijaczyny bez honoru. Każdy jest kowalem własnego losu. Jesteś idealistą, a to zazwyczaj prowadzi do obsesyjnego dążenia do utopi.

Twoje myślenie jest bardzo proste i niestety wykłada się na szczegółach. Kogo byś wykluczył z grona głosujących? Tylko meneli? Lewaków? Biednych? Rencistów? Dlaczego akurat profesorowie mają być wyznacznikiem?

SgtPepper1942 napisał/a:

Ja inaczej patrzę na politykę. Czasem trzeba wydrzeć mordę, jeśli sytuacja wymaga. A problem mają już tylko Ci, którzy z tego krzyku wyniosą tylko ból uszu, a nie merytoryczne przesłanie.

Ty jesteś obywatelem, politycy mają dyskutować a nie drzeć mordy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem