Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem jak delikatniej można to napisać, więc napiszę wprost: Kłamiesz. I jeszcze to "przypominam", żeby udawać, że stwierdzasz jakiś powszechnie znany fakt, a nie łżesz jak pies...Do wszystkich wyżej zwolenników i przeciwników monarchii - przypominam rewolucję francuską. To w tym momencie powstał podział pomiędzy lewicę i prawicę.

Nie wiem jak delikatniej można to napisać, więc napiszę wprost: Kłamiesz. I jeszcze to "przypominam", żeby udawać, że stwierdzasz jakiś powszechnie znany fakt, a nie łżesz jak pies...
Wklep sobie chociażby w wikipedie terminy "prawica" i "lewica" i sprawdź czy kłamię.
y.Jeśli kobiety zarabiają mniej, to znaczy, że mniej nadają się do danej prac
Argument kolegi Sidiana:
W konkurencji kobiety vs mężczyźni kobiety muszą zejść z ceny nie dlatego, że pracują gorzej, ale dlatego, że pracodawca bierze pod uwagę to, że mogą zajść w ciążę (co stanowi dodatkowe ryzyko), że są kobietami i nie poradzą sobie na stanowisku (stereotypy). Już te dwa czynniki sprawiają, że kobiety zarabiają gorzej. Czy dlatego, że źle pracują? Nie.
Moim zdaniem, liczy się to, co wypracuje dana osoba, a nie jak pracuje. Jeżeli kobieta mniej opłaca się pracodawcy, to bierze mężczyznę- czyste prawo kapitalizmu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie