Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lewaki straszą pozwem xD
ReuLion • 2024-08-19, 22:14
Na FB było ogłoszenie że ktoś zgubił różaniec, lewaczka odpisała "to muj" xD po zobaczeniu na jej profilu flag LGBT napisałem " Znalezione na przystanku a nie w klubie gogo więc raczej nie twój" i wojna się zaczęła Teraz się boję....chyba nie zasnę przez tydzień tak mnie zastraszyli xD

Zgłoś
Dildowagins 2024-08-20, 21:28 1
Ić stont.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
PanFajek 2024-08-20, 21:48 7
Pawełek posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od lotniska. Powodzenia,
zapomnij o swoim poprzednim życiu i pod żadnym pozorem się nie wychylaj,
zerwij wszystkie kontakty, nawet z obsługą klienta z polsatu.
Zgłoś
Raminus 2024-08-20, 22:23 2
Młody Jim Carey?
Zgłoś
smc 2024-08-20, 22:44 5
Podobno jak taki pedał znajdzie kogoś pijanego na ławce, to ściąga spodnie i mówi: "nie ma zmiłuj..."
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2024-08-21, 3:24 2
Mocne. Ledwo przebrnąłem przez ten materiał. Obawiam się, że będę miał po tym nocne zmazy.
Zgłoś
SmokPoracha 2024-08-21, 6:42 2
Więc takie są skutki kazirodztwa...
Zgłoś
MonkOfDoom 2024-08-21, 8:35 2
Ej no ale wrzuć caly kontent
Zgłoś
berhol 2024-08-21, 12:45 1
Wytoczone to ten gimbo szczur ma pryszcze na ryju , a ta wywłoka to chyba lodziarnie prowadzi
Zgłoś
ReuLion 2024-08-21, 13:29 2
MonkOfDoom napisał/a:

Ej no ale wrzuć caly kontent

pisałem z nimi trochę na fb a oni mi odpowiadali nagraniami głosowymi xD średnio mi się chce to wszystko wrzucać a nagrania głosowe ciężko tutaj na sadistic dodawać

[ Dodano 2024-08-21, 13:34 ]
PanFajek napisał/a:

Pawełek posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od lotniska. Powodzenia,
zapomnij o swoim poprzednim życiu i pod żadnym pozorem się nie wychylaj,
zerwij wszystkie kontakty, nawet z obsługą klienta z polsatu.

dzięki mordo doceniam pomoc walizki spakowane

[ Dodano 2024-08-21, 13:35 ]
Nome napisał/a:

nie do końca tak to słodko, zniesławienie publiczne, teoretycznie mogą wygrać, można się bronić, że to ta pani specjalnie prowokowała, pisząc, że to jej różaniec
miałam kiedy chryję z gnojkiem, który mnie oszukał przy sprzedaży specjalnie mnie prowokował i nazwałam go oszustem, a on na to, że nigdy w całym życiu nikt go tak nie upokorzył!
nie rozumiałam początkowo o co chodzi, aż pogadałam z adwokatem, który ostrzegł mnie, że może być to uznane za zniewagę i koleś do tego dążył, także bądźcie ostrożni sadolki
tutaj znalazłam króciutki artykuł na ten temat

wątpię by takie gnojki cokolwiek złożyły w sądzie....wystarczy na nich spojrzeć xD
Zgłoś
Banan1494 2024-08-21, 13:37
No Pawełku, ale żeś se narobił

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
ReuLion 2024-08-21, 13:41
Geraldzik napisał/a:

To znaczy że jego mały śmierdzący k🤬sek został wyłożony
A ta k🤬a została wytoczona z burdelu
Bo też śmierdziała
Pewnie ten Pawełek zrobił porządek ze smrodem 🤮

ten Pawełek to ja właśnie oni mi właśnie takie nagranie wysłali na fb strasząc pozwami xD oczywiście w wiadomościach już ich powyjaśniałem no ale wiadomo trzeba światu pokazać jakie ameby chodzą po tym świecie xD

[ Dodano 2024-08-21, 13:52 ]
[ Dodano 2024-08-21, 13:52 ]
Tutaj macie jej FB xD

Zgłoś
Antoni79 2024-08-21, 16:04
Zawsze lubiłem w pracy obrażać uczucia religijne podp🤬laczy-łobrońców krzyżam. Byl taki jeden, ach jak on mnie nienawidził. Ja też otwarcie nim gardziłem.
Zgłoś
SatanSSJ 2024-08-22, 11:36
Jak widzę tą pezec🤬loną pedalską morde tego spermochlaja to jedyne na co mam ochotę to mu napluć w pysk. Ogólnie to jestem za aborcją i eutanazji bo takich podludzi trzeba z p🤬dy wyciągać wieszakiem ew. w starszym wieku kamień do szyji i do Wisły. Rzygać mi się chcę.
Zgłoś
X3R0X 2024-08-23, 3:06
ja p🤬le ale z was j🤬e dziadki, ewidentnie żartują a wy to łyknęliście, że się nie obraziła xD

szkoda k🤬a gadać naprawdę
Zgłoś
żmij 2024-08-24, 9:47
Sztruks napisał/a:

Ja poerdole nieślubne dzieci Gracjana Roztockiego i Mari Konopnickiej, przecież ten koleś to typowy Pedałek xD

Ty, ale Konopnicką to ty szanuj!

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie