Śmierdzi "fejkiem" na kilometr...
Dokładnie. Prowokacja na poziomie podstawówki.
Śmierdzi "fejkiem" na kilometr...
Dokładnie. Prowokacja na poziomie podstawówki.
Ale czy aby na pewno? Pani z poniższego filmiku nazywa się Biejat i jest wicemarszałkiem senatu.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaJa tylko pragnę państwu uświadomić że widnieje tam nazwa geograficzna mitycznej krainy Sosnowiec.
Dlatego śmierdzi to fejkiem. Szukanie sensacji.
Ja tylko pragnę państwu uświadomić że widnieje tam nazwa geograficzna mitycznej krainy Sosnowiec. Tutaj nic więcej za komentarz nie trzeba.
Miasto to jest stolicą Czerwonego Zagłąbia.
Wszystko pasuje.
[ Dodano: 2025-02-07, 08:49 ]
Dlatego śmierdzi to fejkiem. Szukanie sensacji.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Właśnie dlatego to fejk, ale ograniczeni umysłowo nie ogarniają.
Właśnie dlatego to fejk, ale ograniczeni umysłowo nie ogarniają.
Przejrzałem profil tej idiotki i raczej nie wygląda na fejk...
podpis użytkownika
Wszystko pasuje.
No dokładnie. Czerwono lewo skrętna.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaAle czy aby na pewno? Pani z poniższego filmiku nazywa się Biejat i jest wicemarszałkiem senatu.
a ona chce zostać prezydentem czy tam prezydencicą xD
Przejrzałem profil tej idiotki i raczej nie wygląda na fejk...
kruwa.. człowiek coraz starszy i coraz bardziej nie może uwierzyć, że takie idiotki (idioci) chodzą po świecie.. jak już zaakceptuje, że to nie fejk i że świat ma pewien poziom idoctwa okazuje się, że trzeba na nowo weryfikować ten poziom.. i tak do zaebania..
zastanawiam się czy ci idioci nie mają jakiejś listy coraz bardziej idiotycznych wypowiedzi, pomysłów czy przekonań i tylko czekają jak jeden idiotyzm jakoś przełknę to następnym idiotyzmem atakują znienacka..
Ale czy aby na pewno? Pani z poniższego filmiku nazywa się Biejat i jest wicemarszałkiem senatu.
Piękne zgaszenie. Nie ma takiej drwiny z lewactwa, która nie była by prawdą.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!