Dwie młode, ambitne aktywistki spod znaku transparentów z błyskawicą, krzyczące głośne i obraźliwe hasła, wyproszone z nabożeństwa w naszym kościele w Gdańsku Osowej. Następnie, po wyproszeniu, stają się ofiarami i proszą o wsparcie tych, których wcześniej wyzywały od "zomo" i "białych kasków".
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Znowu jakieś lesby do kościołów wchodzą? A jakie zdziwione jak je pogonili xD
Zgodnie ze słowami papieża mają prawo tam przebywać podobnie, jak każdy inny. Ale żądanie szacunku do starszych mnie bardzo rozbawiło w tym filmie, jak wcześniej obleśny staruch je obłapiał.
Zajebiście, że ustawa o mutantach weszła w życie. Już za rok na sadolu będziemy mieć foty człowiekopodobnych zdeformowanych osobników dogorywających w inkubatorach i nagonkę, że bezmózgi cyklop zabiera inkubator, który mógłby uratować normalne dziecko . XD Wincyj , Wincyj
Coordinator napisał/a:
Ej, wejdźcie sobie na jego profil - Jego komenty to tylko wyzywanie innych od "kukoldów" i obrażanie kobiet. A jak zobaczyłem jego poniższą wstawkę to spadłem z kanapy Czaicie, ze koleś wyszukiwał na youtube filmiki o tematyce związanej z męskim wyglądem i postanowił się tym podzielić na sadisticu? xD Pewnie żadna go nie chce, dlatego taki sfrustrowany, ciota
Ty nie wiesz do kogo mówisz pajacu
Brawo kobiety całym sercem z kobietami precz z kościelnym uzurpatorem wtrącającym się do polityki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie