Kwestia tego typu że to nagranie pokazuje tylko i wyłącznie to że ludzie którzy jak to jest w tytule filmu "wypraszają" są wobec tych kobiet agresywni i naruszają ich nietykalność cielesną. To co dzieje się później wydaje mi się normalną reakcją w takiej sytuacji, chyba każdy byłby wystraszony będąc otoczonym przez tyle osób po takiej sytuacji do jakiej doszło wcześniej.
Po c🤬j tam brudasowo sie kreci, w miare normalni ludzie nie wp🤬laja sie innym na glowe tylko stoja pod ministerstwami czy gdzie tam chca protestowac. Jebac aktywistow :idzpanwc🤬j:
podpis użytkownika
aVeZgodnie ze słowami papieża mają prawo tam przebywać podobnie, jak każdy inny. Ale żądanie szacunku do starszych mnie bardzo rozbawiło w tym filmie, jak wcześniej obleśny staruch je obłapiał.
Chodzenie do kościoła to jedno, a robienie bydłą w nim to drugie. Nie rób k🤬y z logiki jak te pustaki z filmiku...
Chodzenie do kościoła to jedno, a robienie bydłą w nim to drugie. Nie rób k🤬y z logiki jak te pustaki z filmiku...
Aaa czyli jak kościół ma realny wpływ na myślenie ułomnych ludzi, którzy mają prawa wyborcze i gówno jest im wlewane do głowy przez księży to wszystko gra, ale jak ktoś jest przeciwko temu to już źle, no tak robienie k🤬y z logiki xd
Sianie propagandy w kosciolach wszystko gra sprzeciwianie się temu w kościele to jest bycie pustakiem.
Stosowanie siły fizycznej przez losowego Janusza kiedy druga osoba tylko mówi wszystko dobrze.
Jeżeli dla Ciebie jest to robienie k🤬y z logiki to twoje logiczne myślenie jest na bardzo niskim poziomie.
Bydło to są ludzie, którzy użyli siły, bo nie podobały im się słowa, które były używane, j🤬e zwierzęta brak argumentów więc atak fizyczny.
Ej, wejdźcie sobie na jego profil - Jego komenty to tylko wyzywanie innych od "kukoldów" i obrażanie kobiet. A jak zobaczyłem jego poniższą wstawkę to spadłem z kanapy Czaicie, ze koleś wyszukiwał na youtube filmiki o tematyce związanej z męskim wyglądem i postanowił się tym podzielić na sadisticu? xD Pewnie żadna go nie chce, dlatego taki sfrustrowany, ciota
Ty nie wiesz do kogo mówisz pajacu

Glupie kurewki wyj🤬e z kosciola, wysmiane, z zaburzeniami. Do utylizacji
Dlaczego nazywasz je kurewkami i życzysz śmierci? Swoją matkę tak również nazwiesz i będziesz jej życzył śmierci gdy ciebie zdenerwuje?
Wszystkie kobiety, które nie lubisz nazywasz kurewkami?
Potrafisz pojąć swoje ohydne zachowanie?
udzie podłączają się nieświadomie do strajku lewackiego lgbt finansowanego z zachodu
Lepiej brać przykład z zachodu niż z Afryki, Ameryki Południowej i krajów muzułmańskich.
jutro cała warszawka znów wylezie na ulice z piorunami
To organizatorki o tym decydują. Bardzo mądre kobiety.
i wyp🤬olili agrwsywne patologiczne kurewki na bruk ale powinien być jeszcze soczysty kop na ryj na do widzenia
podpis użytkownika
Biseksualny perwers