Zajebiście, że ustawa o mutantach weszła w życie. Już za rok na sadolu będziemy mieć foty człowiekopodobnych zdeformowanych osobników dogorywających w inkubatorach i nagonkę, że bezmózgi cyklop zabiera inkubator, który mógłby uratować normalne dziecko . XD Wincyj , Wincyj
nie podniecaj się tylko za bardzo, bo ustawa jest do zmiany, a
każdy kto myśli od razu wiedział, że to tylko mydlenie oczu
niemniej, dopiero teraz zobaczyłem w jakiej skali młode polki są posrane, bo wcześniej mogłem to widzieć co najwyżej w moim otoczeniu, lub w necie
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celupatologiczne kurewki
coorvy jebaac szmaty
Golić na łyso te k🤬y
J🤬e scierwa,mela do pyska k🤬iszony
lewackie ścierwa
Jesteście OHYDNI. Zachowujecie się jak osoby niespełna rozumu.
Nie potraficie normalnie się wypowiadać. Wasza mamusia was nie nauczyła kultury? Jak was wychowała?
w kosciolach wszystko gra sprzeciwianie się temu w kościele to jest bycie pustakiem.
Stosowanie siły fizycznej przez losowego Janusza kiedy druga osoba tylko mówi wszystko dobrze.
Jeżeli dla Ciebie jest to robienie k🤬y z logiki to twoje logiczne myślenie jest na bardzo niskim poz
mordo nie tlumacz sie, pieprzysz cos o kukoldach, pozujesz na jakiegos samca alfa a typ cie konkretnie zweryfikowal xD Cos srednio u ciebie z tą pewnością siebie jak na samca alfa, skoro wyszukujesz jakies filmiki typu "jak spodobac sie kobiecie" xdddddd i ty jeszcze smiesz cos o kukoldach pieprzyc, wez chlopie skoncz bo sie pogrążasz. Nie zdziwilbym sie wcale jakbys jeszcze placił za jakieś kursy podrywu xD
Ej, wejdźcie sobie na jego profil - Jego komenty to tylko wyzywanie innych od "kukoldów" i obrażanie kobiet. A jak zobaczyłem jego poniższą wstawkę to spadłem z kanapy Czaicie, ze koleś wyszukiwał na youtube filmiki o tematyce związanej z męskim wyglądem i postanowił się tym podzielić na sadisticu? xD Pewnie żadna go nie chce, dlatego taki sfrustrowany, ciota
Joerg Haider byl mocno prawicowy i religijny,a po latach okazało się że ciepły.
Zgodnie ze słowami papieża mają prawo tam przebywać podobnie, jak każdy inny. Ale żądanie szacunku do starszych mnie bardzo rozbawiło w tym filmie, jak wcześniej obleśny staruch je obłapiał.
Przyjdę ci do domu i będę darł ryj jak te głupie p🤬dy. Jak sie wk🤬isz i bedziesz chciała mnie wypchnąć to zadzwonię na policje, że mnie obmacujesz. K🤬e z logiki robisz czy na kafelki upadłaś podczas porodu?
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonKwestia tego typu że to nagranie pokazuje tylko i wyłącznie to że ludzie którzy jak to jest w tytule filmu "wypraszają" są wobec tych kobiet agresywni i naruszają ich nietykalność cielesną. To co dzieje się później wydaje mi się normalną reakcją w takiej sytuacji, chyba każdy byłby wystraszony będąc otoczonym przez tyle osób po takiej sytuacji do jakiej doszło wcześniej.
Takim w ryj na kopać a nie wypraszać. Jak by przyszła i cicho siedziała w ławce jak wszyscy inni to nikt by problemu nie miał.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
I dobrze dziewczyny robią. Piwniczaków problem nie dotyczy, ale normalnych ludzi w związkach w tym kraju kolejne ograniczenia aborcji po prostu wk🤬iają.
pewnie lubisz jak jechowi wchodzą do twojego domu, zgadłem