Szkoda że nie lewitujących słowników
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Czego to żydy nie wymyślą

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
K🤬a, lewitujących co?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

Do wszystkich tych co nie mają nic do powiedzenia oprócz wytykania błędów ortograficznych - H - U - J W A M W D U P Y I K O T W I C A W P L E C Y !
stack_pointer napisał/a:
Do wszystkich tych co nie mają nic do powiedzenia oprócz wytykania błędów ortograficznych - H - U - J W A M W D U P Y I K O T W I C A W P L E C Y !
Twoje seksualne preferencje i obyczaje panujące w domu nas nie interesują. Pogadaj z pana..ehkmm..kobietami z harda.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!

stack_pointer napisał/a:
C🤬j*

Emm tak ogólnie jest to nadprzewodnik (który swoje specjalne właściwości zachowuje jedynie w bardzo niskich temperaturach (około -200C)) oraz ferromagnetyk
ciekawe zjawisko które pozwoli nam udoskonalić naszą technologię poruszania się
żeby nie było że sadistic i tak ładnie no to tak dla wszystkich:
Z Bogiem sk🤬iele

żeby nie było że sadistic i tak ładnie no to tak dla wszystkich:
Z Bogiem sk🤬iele

Skoro takie rzeczy można obejrzeć bez przeszkód,to jakie ciekawe muszą być projekty utajnione?

zle to nazwali, to sie nazywa quantum levitation, wpisac w YT