Myślałem że wisielca znalazł....... cóż za rozczarowanie.
mnie tam to nie dziwi, w Rosji to się takie rzeczy dzieją, że by tu niejednemu gały na wierzch wyszły

Jebie fejkiem aż mi się włosy w kosie poskręcały.
W trakcie upadania dziewczynki kamera zjeżdża w dół, potem dziewczynka jest na dole i ucieka z matką. Nie widać momentu opadania dziewczynki co jest typowym oszustwem. Jak kamera opadła to dziewczynka wyszła z ukrycia, a wcześniej był fotomontaż jak lewitowała i c🤬j.
W trakcie upadania dziewczynki kamera zjeżdża w dół, potem dziewczynka jest na dole i ucieka z matką. Nie widać momentu opadania dziewczynki co jest typowym oszustwem. Jak kamera opadła to dziewczynka wyszła z ukrycia, a wcześniej był fotomontaż jak lewitowała i c🤬j.
Uwaga, podaję komunikat. Materiał w 107% prawdziwy, a muzyka na filmie nie jest podłożona, tylko to są dźwięki trąb z apokalipsy św.Jana!

SqBany224 napisał/a:
Jebie fejkiem aż mi się włosy w kosie poskręcały.
Przecież pies je spłoszył, a w ręku w której trzymał telefon pewnie trzymał równieź smycz, która mu przeszkadzała… Za amatorskie nagranie na fake. Takie jest moje zdanie
A ty jak we wszystkim widzisz fake to idź potowarzyszyć liściom na drzewie…

Swojego czasu jacys eksperci się wypowiadali, że trudno się tam do czegokolwiek przyczepic. Inni wspominali, że nie jest to fotomontaż czy jakiś kolaż filmowy. ; p