to by bylo zbyt oklepane gdyby uzyc jakiejs zylki. zaden noob by nie wstawił takiego badziewia :/
Dobre na podrywanie lasek z okienka mcdrive.
"Do it again!" "ok - but i can do it only after a blowjob"
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
"Do it again!" "ok - but i can do it only after a blowjob"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Jaka tam sztuczka, przecież powiedział, że jest z innej planety.
A teraz zadajcie sobie pytanie. Ile białych osób widziałeś na filmiku poza magikiem i 1 dupeczką?
zauważyliście, że murzyni pierwsi głowę przepychają do auta przed okienko żeby w razie nieuwagi zaj🤬 dolara ? : D
Gaunt napisał/a:
zauważyliście, że murzyni pierwsi głowę przepychają do auta przed okienko żeby w razie nieuwagi zaj🤬 dolara ? : D
Nie doceniasz czarnych, on od razu ocenił jakie gościu ma radio, przejrzał mu portfel, wyjął z tylnej kieszeni spodni telefon i spuścił benzynę z baku, nie mówiąc o oponach - jak się przyjrzeć auto stoi na cegłach po każdej wizycie u czarnego sprzedawcy.
A przy okazji, ciekawe po co te ciągle urywaki akcji, skoro i bez montażu sztuczka prosta jak j🤬ie?

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

AdiX napisał/a:
A teraz zadajcie sobie pytanie. Ile białych osób widziałeś na filmiku poza magikiem i 1 dupeczką?
Ten biały magik wygląda jak przeciętny wyznawca Kali...

K🤬a, to mi zagadkę teraz doj🤬eś. Hmmm, zauważcie, że za każdym razem banknot ma delikatnie zawinięty róg. Coś z tym k🤬a musi być, może poprostu żyłka ?
A swoją drogą fajna murzyneczka w 1:21, zajebiście słodko się dziwi i mówi "Do it again"
A swoją drogą fajna murzyneczka w 1:21, zajebiście słodko się dziwi i mówi "Do it again"

@AdiX
Tylko mi k🤬a nie mów, że magik był biały... :o
... no chyba, że chodziło ci o kogoś innego
Tylko mi k🤬a nie mów, że magik był biały... :o
... no chyba, że chodziło ci o kogoś innego