Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SHEEPEK 2014-09-21, 12:51 4
od 1:25 do 1:50
Zgłoś
TenFajniejszy 2014-09-21, 12:52 58
K🤬a co za debil no. Ci w BMW to chyba faktycznie mózgów nie mają. Rozumiem jeszcze jak by przed osobówką hamował żeby pokazać jej że lewy pas nie jest dla zawalidrogów. Ale k🤬a przed ciężarówką?! Która waży w c🤬j?! Której droga hamowania jest w c🤬j długa! Mnie też wk🤬iają zawalidrogi, ale do TIRowców mam tam jakąś wyrozumiałość. Też chcą wyprzedzić i wiadomo że nie zrobią tego z gracją wyścigówki. Ja p🤬le.
Zgłoś
m................0 2014-09-21, 13:02 6
nie ma to jak na autostradzie zatrzymywać się na lewym pasie ruska k🤬a
Zgłoś
m................s 2014-09-21, 13:13 7
koles z zawodu syn bogatego ojca postanowil nauczyc drajwera ze lewy pas sluzy do wyprzedzania a nie jazdy ciezarowka
Zgłoś
R................s 2014-09-21, 13:20 4
są ludzie, którzy w ten sposób zarabiają na życie.
Zgłoś
N................z 2014-09-21, 16:11 21
No i tutaj sobie nie zarobi. Niczym nie uzasadnione hamowanie, materiał z kamerki jest, więc co najwyżej będzie mógł sobie popłakać nad swoją głupotą.
Zgłoś
Rafez 2014-09-21, 18:34 1
I po co ten tirowiec tak z nim dyskutuje, na pały niech dzwoni i przywalą pajacowi mandat. To będzie najlepsza nauczka, niepotrzebnie sobie nerwy szarpie.
Zgłoś
nowynick 2014-09-22, 9:46
Spotkanie debili drogowych, jeden hamuje, drugi mu celowo wjeżdża w dupę 3 razy(jakby za pierwszym razem kara za głupotę była niewystarczająca , no ale mógł go k🤬a wypchnąć na drugi pas, więc w ciężarówce też niezły debil) Na potwierdzenie teorii o upośledzeniu obu kierowców jest ich zachowanie po wypadku - zamiast sp🤬alać na pobocze blokują lewy pas ekspresówki. O p🤬lonym trójkącie rzecz jasna nikt nawet nie pomyślał...
Zgłoś
karinata 2014-09-22, 9:52 5
@up
Gdzieś obiło mi się o uszy, że u nich nie wolno ruszać pojazdów przed przyjazdem policji, nawet jeśli to była zwykła kolizja.

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
IOI 2014-09-22, 10:17 1
@karinata bo to prawda, wtvn turbo mowili ze u ruskich lepiej nie przestawiac samochodu nawet po lekkiej stluczce
Zgłoś
nanab 2014-09-22, 10:24
Czasami mam ochote to samo zrobic tym p🤬dom blokujacym lewy pas zeby sobie pospac ten debil zaj🤬 3 razy w niego i dopiero zaczal hamowac taacy niepowinni miec prawa jazdy na rower
Zgłoś
killua 2014-09-22, 10:44
Ok kazy sobie moze wyprzedzać ale k🤬a czy przy wyprzedzani trzeba zjechać na lewy pas picet metrów przed wyprzedzanym samochodem jadąc 2 km szybciej niż tenże ?
Zgłoś
rysiek0 2014-09-22, 11:30 1
Nikt z was k🤬a nie zgadł że to próba wymuszenia odszkodowania?
Zgłoś
P................G 2014-09-22, 11:35 3
Haha co za idiota. To nie wie że w rosji każdy, a zwłaszcza w tirze, ma kamerę ? Nie dość że zabuli za swoje auto za tira to jeszcze za w c🤬j wysoki mandat. I bardzo dobrze j🤬ej k🤬ie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie