👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki wysyp niewolników xD jak psy przechodzą obok was to pewnie też sie kulicie w strachu i jeszcze was to podnieca
Typ się kiedyś nie dostał do policji i teraz na siłę próbuję wszystkim służbom życie utrudniać xD
Devorious napisał/a:
Co za z🤬b nagrywający a policjanci mu jeszcze powinni wytoczyć sprawę za pokazywanie ich wizerunku
Kolega widzę nie wie co to jest wyjątek dziennikarski...
[ Dodano 2024-08-04, 10:14 ]
Baldzi napisał/a:
Jaki wysyp niewolników xD jak psy przechodzą obok was to pewnie też sie kulicie w strachu i jeszcze was to podnieca
Tak jak Jordan Peterson powiedział wiedza to potęga, daje siłę

Patologia atakuje jak zwykle anonimowo osobę, która wytyka ich błędy przedstawiając się przy tym dodatkowo z imienia i nazwiska by pokazać ile ich zdanie i groźby są warte. Autor z Audytu dostał nie raz tak samo jak i ten z Konfitury, ale nadal będą to robić, by pokazać czym jest siła i honor. Kiedyś może się nauczycie, ale wątpie. Mentalnie przedstawiłten stan Gazownik i Żabkownicy.
Devorious napisał/a:
Co za z🤬b nagrywający a policjanci mu jeszcze powinni wytoczyć sprawę za pokazywanie ich wizerunku
Ty j*%}y d€;&u aż się zalogowałem żeby Ci odpisać, pokazywać twarz może jeżeli ktoś łamie prawo przez tak zwane prawo dziennikarskie, policjanci złamali prawo również ochrona co ich obchodzi chodnik publiczny, jak gość by wszedł na teren firmy jasna sprawa ale Ty będziesz robił rodzinie zdjęcie na tle czegoś a ta ochrona przyjdzie i Cię pobije ? Pomyśl chłopie, ochroniarze to pewnie byli policjanci bo tak to wygląda w naszym kraju i ręka rękę myje, dochodzi również na filmie do grożenia śmiercią przez jednego z ochroniarzy i tutaj jest poważna sprawa już. Oglądam gościa od paru miesięcy i dużo mnie nauczył a nie znajomość prawa nie broni nikogo, więc warto wiedzieć więcej niż to co nam się wydaje. Również patrzę pod kątem że audytor to wkurzający człowiek pewnie ale ma do tego prawo i uświadamia ludzi co i jak, bardzo mądrze się wypowiada i pokazuje co i jak, warto zobaczyć parę filmików, samochodoza to taki społeczniak wkurzający ale jak z drugiej strony zobaczysz to faktycznie ciężarówki jeżdżące po chodniku itp. Oby nikogo z naszej rodziny takie auto na chodniku nikogo nie rozjechało.
ruski śmieć nagrywający systemy zabezpieczeń dla ruskich
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
ruski śmieć nagrywający systemy zabezpieczeń dla ruskich
No debil
Bardzo facetowi kibicuje, pokazuje patole w policji i ochronie. Tych półgłówków z policji i ochrony trzeba napiętnować na każdym kroku, jak chcemy żyć w państwie prawa.
ragzezonator napisał/a:
No debil
Dalej liczysz na te 50-60 tysięcy na "prawnika"?
Jaki ładny link do wpłat .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie