👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
ruski śmieć nagrywający systemy zabezpieczeń dla ruskich
Nie mierz wszystkich miarą swojej matki.
Ludzie w większości mają mentalność niewolników i w głowie im się nie mieści coś takiego jak asertywność w sytuacji w której prawo i racja jest po ich stronie. Gotowi są wykonywać bezrefleksyjnie polecenia byle ciecia który nie rozróżnia czym jest zakaz palenia na terenie całego zakładu od palenia przed bramą. Bo do tego te tabliczki o zakazie fotografowania można porównać. Zakaz obowiązuje na terenie zakładu a nie przed jego bramą.
Zbyszek3000 napisał/a:
komentowałem debila już na youtube także brawo dla ochroniarzy
Co kur*a? Ty im kibicujesz? Dwóch agresywnych emerytów z ochrony o IQ ameby, jeden z wiszącym bebechem, nieznający przepisów prawa. Mam nadzieję, że audytor w sądzie ich dojedzie.
glowne zadanie takiego ochroniarza to dbanie o wlasciwy przeplyw przez brame, nie stawianie sie jakiemus petowi. ten ziomek z yt to frajer
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
Dokładnie!
1, Gdyby wiedział co robi nie zbierałby teraz 50-60 tys. na prawnika!
2. Udostępnia strategiczne lokalizacje w sieci
3. Pokazuje jak słabo zabezpieczone są niektóre obiekty i robi wszystko by "znieczulić" ochronę na kolejnych "nagrywaczy"
więc:
1. Zgłaszam jego filmy go administracji YouTube
2. Zgłosiłem zbiórkę do organów ścigania jako nielegalną.
3. Przygotowałem pismo do prokuratury i Żandarmerii Wojskowej oraz kpię do SKW
Teraz to dopiero będą filmiki
on to robil prze ambasada ,prokuratura,zandarmeria,a nawet przed bsw i wiesz co?JAJCO bo wszystko to robi legalnie

Nie chce mi się czytać czterech stron komentarzy, ale przypuszczam, że proporcje podziału w podejściu do zachowania tego gościa są mniej-więcej pół na pół. Czytałem wybiórczo i widziałem takie frazy jak "nękanie policji". Co prawda chciałem je wszystkie przeczytać, ale po tym "nękaniu policji" mi się odechciało.
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Jakiś debil cię kiedyś dojebie „w imię prawa” to dopiero będziesz skomlał jak p🤬a.
Nie wszyscy zdają sobie sprawę że z takich wpisów w necie można wytargac ładna kasę a w sumie pan audytor jest akurat odpowiednią osobą do tego 🤣Także może i tu wytarga parę geoszy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie