W sumie nie za bardzo rozumiem takich oczekiwań od osób które same nie akceptują siebie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.podpis użytkownika
forza nostra leggepodpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Czytam tak te komentarze pod takimi tematami i zastanawiam się zawsze o ile od typowego lewaka tacy ludzie jak mygyry różnią się w IQ. Obstawiam, że o jeden punkt, ale nie wiem czy w dół, czy w górę. Chyba w dół w tym przypadku. Tak czy siak, średnio rozgarnięty szympans stoi wyżej od was w takiej tabeli.
Że homo się nie akceptują?
Proszę o rozwinięcie tej błyskotliwej myśli
Czytam tak te komentarze pod takimi tematami i zastanawiam się zawsze o ile od typowego lewaka tacy ludzie jak mygyry różnią się w IQ. Obstawiam, że o jeden punkt, ale nie wiem czy w dół, czy w górę. Chyba w dół w tym przypadku. Tak czy siak, średnio rozgarnięty szympans stoi wyżej od was w takiej tabeli.
Jak tak czytam Twoje posty i złote myśli wklejane jako osobne tematy, to utwierdzam się w przekonaniu, że w encyklopedii pod hasłem "komunał" powinno znaleźć się Twoje zdjęcie.
"żądają aby ich akceptowali takimi jakimi są" = " same nie akceptują siebie"? zupełny brak logiki. Znaczy się chcą się zmienić (nie akceptują się) ale żądają żeby inni nie akceptowali ich zmiany (żeby byli jacy są)?