Skończy się Libia, Małysz, benzyna i cukier, zacznie się Frugo.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Jeszcze woda Bonaqua która podobno jakieś bakterie posiadała

tip.top napisał/a:
Przecież Biesiadne cały czas są na rynku![]()
Biesiadne to chyba jakaś legenda, takie to zajebiste, już kilka razy o tym czytałem/słyszałem, a nigdy nie jadłem ani nawet nie widziałem. Mów mi gdzie to można kupić (sieć sklepów, miasto albo cechy środowiska, w którym owe chipsy występują), nakupię na zapas i będę wp🤬lać.
jaka tam legenda, jeszcze w zeszłym roku je kupowałem w sklepie na osiedlu
… sarkazmu się chwyta.
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
gderacie o tym frugo a połowa z Was nigdy tego nie piła (znowu jakiś denny trend się robi
)

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
ogłaszam wszem i wobec, iż autor tego wątku pił regularnie czarne frugo

Conscribo napisał/a:
gderacie o tym frugo a połowa z Was nigdy tego nie piła
z resztą, jest to napój jak każdy inny, trochę wody z farbką... ale reklamę w ten sposób robią sobie elegancką, wejdzie frugo do sklepów to się wszyscy na nie rzucą jak na cukier

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

@up kiepskie porównanie z tym cukrem
ale ogólnie to pożyjemy, zobaczymy. jeżeli to faktycznie będzie TO i miało tamten smak z dzieciństwa to się przyjmie. pewne jest, że na początku wszyscy się rzucą na to frugo żeby spróbować. a czy to będzie TO to się okaże
jak to będzie zupełnie co innego, jakieś chemiczne gówno to szybciutko z półek zniknie :]

ale ogólnie to pożyjemy, zobaczymy. jeżeli to faktycznie będzie TO i miało tamten smak z dzieciństwa to się przyjmie. pewne jest, że na początku wszyscy się rzucą na to frugo żeby spróbować. a czy to będzie TO to się okaże

jak to będzie zupełnie co innego, jakieś chemiczne gówno to szybciutko z półek zniknie :]