👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jaka tam legenda, jeszcze w zeszłym roku je kupowałem w sklepie na osiedlu
gderacie o tym frugo a połowa z Was nigdy tego nie piła (znowu jakiś denny trend się robi
)

ogłaszam wszem i wobec, iż autor tego wątku pił regularnie czarne frugo

Conscribo napisał/a:
gderacie o tym frugo a połowa z Was nigdy tego nie piła
z resztą, jest to napój jak każdy inny, trochę wody z farbką... ale reklamę w ten sposób robią sobie elegancką, wejdzie frugo do sklepów to się wszyscy na nie rzucą jak na cukier

@up kiepskie porównanie z tym cukrem
ale ogólnie to pożyjemy, zobaczymy. jeżeli to faktycznie będzie TO i miało tamten smak z dzieciństwa to się przyjmie. pewne jest, że na początku wszyscy się rzucą na to frugo żeby spróbować. a czy to będzie TO to się okaże
jak to będzie zupełnie co innego, jakieś chemiczne gówno to szybciutko z półek zniknie :]

ale ogólnie to pożyjemy, zobaczymy. jeżeli to faktycznie będzie TO i miało tamten smak z dzieciństwa to się przyjmie. pewne jest, że na początku wszyscy się rzucą na to frugo żeby spróbować. a czy to będzie TO to się okaże

jak to będzie zupełnie co innego, jakieś chemiczne gówno to szybciutko z półek zniknie :]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie