Frugo już wraca, teraz jeszcze tylko chipsy "Biesiadne", i niczego więcej nam nie będzie trzeba.
notfunny napisał/a:
Frugo już wraca, teraz jeszcze tylko chipsy "Biesiadne", i niczego więcej nam nie będzie trzeba.
Przecież Biesiadne cały czas są na rynku

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
a gdzie ta reklama gdzie koles nad głowa ma taki wysiegnik a na koncu butelke frugo i biegnie przez jakies lasy goniąc tą butelke? ;> czy to nie było frugo ? :O
notfunny napisał/a:
A cycki?!
podpis użytkownika
Sugeruję:
1. Przestać szczekać.
2. Jeśli pierwsze się nie podoba, to:
3. Wyp🤬alać.
Napój jak napój, do tego będzie w c🤬j drogi jak na jego ilość, a smakować będzie jak inne soki czy napoje. Oprócz ciekawej reklamy nic lepszego nie miał do zaoferowania.

pawciooo napisał/a:
Matuus
c🤬ja sie znasz
+1

poza swietnymi reklamami (jak na tamte lata) i znane:
'- gdzie jest frugo?'
'- nie ma,wyszlo'
' idz po frugo,zanim wyjdzie' ;D
Smak byl cudowny, ale cena zdeczka przesadzona. Jednak sie ciesze ze Frugo wraca na rynek. Przydalyby sie tez te gwiazdki czekoladowe z Milki

C🤬ja się zna, ale prawda, drogi będzie pewnie jak sk🤬ysyn.
podpis użytkownika

Jak dla mnie to sukces dzieci demotywatorów - pieprzyły tyle że im brak frugo to gość który posiadał prawa do tego towaru zarobił na tym gruby pieniądz.
P.S. wybiję się, ja nie lubiłem frugo ;[
P.S. wybiję się, ja nie lubiłem frugo ;[
pawciooo napisał/a:
Matuus
c🤬ja sie znasz
C🤬ja się znam, ale za buteleczkę 0,3 zapłacisz pewnie z 3 złote. No, ale zapał spadnie po paru dniach/tygodniach od wypuszczenia napoju. Teraz to tylko kwestia promocji napoju - ludzie są teraz na niego tak napaleni, że kupiliby nawet i za 10 złotych.
Każdy ma swoje zdanie na temat Frugo, a niektórzy mają nawet dwa zdania!

Ktoś miał łeb w firmie reklamę w necie napoju, który wraca na rynek .Wystarczyło wrzucić coś na kwe,jka [srejka:P] i demoty a internet zaliczony teraz wszyscy o tym będą gadać a nawet nie rozpoczęto oficjalnej kampanii reklamowej
naaaaaajs
naaaaaajs