Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
P................n 2012-11-04, 18:02 4
Rozj🤬 mnie ten obrazek.

btw.
7Zip i tak najlepszy
Zgłoś
D................M 2012-11-04, 18:49
No tak bo 7zip jest darmowy , nie spotkałem jeszcze osoby która by zapłaciła za WinRar
Zgłoś
JarekBestia 2012-11-04, 18:53 38
Ja kupilem. stac mnie to płace
Zgłoś
maxboats 2012-11-04, 18:53
no to tu kolego się mylisz, to chyba ja jestem tym jedynym który z 7 lat wstecz zapłacił za winrara, a to dlatego że w tamtych czasach nie było lepsze alternatywy, a za godną aplikację należy zapłacić autorowi
Zgłoś
MUodyy 2012-11-04, 18:55
Skoro darmowym idzie wypakować, a nie mam potrzeby pakowania po co mam kupować?
Zgłoś
Green ninja 2012-11-04, 19:13 6
Zgadzam się z przedmówcami za aplikację godną należy zapłacić autorowi/firmie
Sam kupiłem kilka oryg aplikacji np:
Windows 7 - kupiłem bo warto, system jest godny żeby zapłacić Microsoftowi bo odwalili kawał dobrej roboty.
Fallout 3 - kupiłem bo gra warta jest każdej złotówki
Mass effect 1-3 - wszystkie 3 kupiłem bo twórcy na to zasługują - kawał dobrej roboty
WinAce - bardzo dobra aplikacja, warto wesprzeć twórców.
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-11-04, 19:23
W oryginale tego obrazka byl WinZip, ale WinRar tez ujdzie.

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
tytyrytTHC 2012-11-04, 19:37
to byłem ja :DDDD
Zgłoś
p................y 2012-11-04, 19:58
nie bądźmy pazerni, niektóre aplikacje warto kupić, to wynagrodzenia autora za jego pracę.
Zgłoś
QKLUX 2012-11-04, 20:00 2
Ja też parę kupiłem - Windowsa, tak na wszelki wypadek.
Photoshopa i Illustratora - majątek kosztowało, ale musiałem, bo nimi zarabiałem a byłoby nie fair zarabiać nie dzieląc się z dostawcą narzędzi.
- parę gier na PS3- bo jestezbyt leniwy na hakowanie konsoli
- całą masę programów na iphone i ipada - bo kosztują racjonalne grosze (photoshop 16 PLN, auto CAD 8 PLN a mozna jeszcze trafic promocje) a tutaj lezy geniusz Jobsa. Zrobil softwarowe Chiny - pare zlotych moge zaplacic, mnie nie boli a autora cieszy.
A jak mam wybulic kolo 50 000 zlotych na programy, ktorych uzywam na codzien, w czasie kiedy wywalam 4 000 na komputer, to ch..j jasny mnie strzela i autorzy softu moją kasę zobaczą jak świnia niebo.
A obrazek dobry
Zgłoś
lapsikoss 2012-11-04, 20:11 7
Wierzcie mi lub nie, ale niektórzy ludzie po ściągnięciu gry z torrentów i stwierdzeniu, że jest zajebista, po prostu ją... kupują.
Mimo posiadania działającej wersji odczuwają potrzebę wynagrodzenia autora i to w Polsce! Może nie jest z nami tak źle?
Zgłoś
F................1 2012-11-04, 20:14
@up
np. ja, ściągne podoba mi się to kupuje
Zgłoś
Saint Spear 2012-11-04, 20:23
Jak ma sie zabulic 5000zl za nielegalne oprogramowanie w firmie, to lepiej wydac te 90zl na licencje, niz srac po nocach.
Zgłoś
pisage 2012-11-04, 20:24 1
@QKUKLUX
masz photoshopa i autocada na telefon?? Co Ty z nimi robisz? Bo nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek pracy graficznej na ekranie poniżej 19", bez tabletu albo precyzyjnej myszki.

podpis użytkownika

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie