Lichwa - mroczne początki jądra ciemności. Wykład 1 Anuluj-Dlug.pl
Czym jest lichwa i czemu ją dziś mylimy z normalną usługą finansową? Dlaczego każdy bank jest lichwiarzem?
Tomasz Parol
Anuluj-Dlug.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@veni_vidi chwilóweczki przedawkowałeś?
konto usunięte
2024-07-01, 21:02
Dla mnie za mocne. Po dwóch minutach, niczego ciekawego się nie dowiedziawszy, wyłączyłem
Nie trzeba oglądać żeby wiedzieć że każdy bank to gówno a branie kredytów to pedalstwo i ciul
Lichwa jest wtedy kiedy ktoś cię oszuka, a to że ludzie nie czytają 200 stron umowy to już ich problem. Zresztą jak im nie pasuje, to niech idą gdzie indziej, albo nauczą się oszczędzać.
K🤬a 44 minuty p🤬lenia! Wyłączyłem już po 3 sekundach, bo dalej nic ciekawego nie będzie.
W te trzy sekundy facet powinien powiedzieć "Powierzanie swoich finansów obcym ludziom to debilizm." i na tym film mógł się skończyć.