Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta ostatnia dziewczyna widze że zadowolona
ciekawe co wyprawia z tą reką

piterpiotrek napisał/a:
ta ostatnia dziewczyna widze że zadowolona ciekawe co wyprawia z tą reką
słabym byłem z matmy, ale kąt nachylenia wydaje się tu... c🤬jowy

piterpiotrek napisał/a:
Ubija ziemniaki. Ewentualnie tłucze kotlety.
piterpiotrek napisał/a:
Jak się mocno całym ciałem wygnie, to może zadowoli się tym kikutem. Chyba, że zabawia się z koleżanką, to jest znacznie łatwiej. I koleżanka zadowolona.
ta ostatnia zajebista za mega humor i podejście do życia - gdyby była polką to nie zdziwiłbym się jakby była użytkowniczką sadistica

Ukasz995 napisał/a:
j🤬e nie sprawne przegrywy
nie+przymiotnik=razem
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ukasz995 napisał/a:
j🤬e nie sprawne przegrywy
Ty też możesz stać się takim samym przegrywem więc nie pisz tak pop🤬leńcu bo ciebie też to może spotkać czego ci życzę, tobie i twojej chorej rodzinie
Niesprawny umysłowo pop🤬leńcu