Lidia Pankiw, zaproszona do prorządowego ukriańskiego talk show, zamiast opowiadać o miłości do berkutowca, sprawiła gospodarzowi programu nie lada niespodziankę.
Akcja od początku do końca.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to się tyczy wszystkich mediów
No to TVNy już trzęsą tyłkami :|
z tego co wiem w Polsce TV puszcza sygnał z opóźnieniem ok 1-2 minut i takiego wystąpienia z pewnością nikt by u nas nie ujrzał
konto usunięte
2014-02-24, 12:59
Siedzi już w pociągu do Irkucka....
...aha - to samo tyczy się losowań lotto - tam w zasadzie nic nie jest "na żywo"
a ta laseczka będzie pewnie koleją ofiarą na majdanie
konto usunięte
2014-02-24, 13:05
Do trzech razy sztuka. Może po 3 rewolucji przekonają się, że to gówniana droga do zmian w kraju.
konto usunięte
2014-02-24, 13:28
fajna dupka, jak sie jej nie podoba na ukrainie to moge ja przygarnac do siebie
oile jeszcze jej samobojstwa nie popelnili
Seryjny samobójca już zaciera ręce
dsn
2014-02-24, 13:48
Dziennikarz jakiś bez refleksu. U nas już po pierwszym zdaniu zabraliby jej mikrofon. I to nie tylko TVN, Trwam i inne kanały tez mają w tym wprawę.
Ha ha liczyli na chwytającą za serce romantyczną historyjkę jak to rewolucja połączyła dwie strony barykady a tu taki ch*j. Ta TV to taki ichniejszy TVN ale macie rację u nas by w porę realizator puściłby pewnie wiosenną ramówkę zamiast uświadomić widza, jakimi sku*******i są redaktorki i że ich głównym celem jest skłócenie narodu szukając sensacji.