👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ładne, więc leci bro, ale to Fake, niemiec by raczej nie grał w baseball

super Polski portal i kolejny chamburger który z upartością Kaczyńskiego nie przetłumaczy na Polski skoro znasz język to łaskawie przetłumacz ale nie ty będziesz uczył tych tępaków co nie znają języka
obrzyn ze springfielda i kar98?! Jakim c🤬jem z tego trafiła?
Chyba że....
Paint Master!
Chyba że....

Paint Master!

@Butter Nie wiem po czym oceniasz modele broni na obrazku. Zresztą nie wiem po c🤬j się przyp🤬alasz.
@Jankes360
oceniam je po smaku, a przyp🤬alam się bo nie lubię stylu "chibbi" czy jak to tam sie nazywa
oceniam je po smaku, a przyp🤬alam się bo nie lubię stylu "chibbi" czy jak to tam sie nazywa
Kurde może ktoś wyjaśnić o co chodzi ? Patrze się na ten obrazek 2 dzień i nadal nie czaje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie