Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Annalnybandyta 2016-02-11, 13:57 20
Wystarczy zaopatrzyć się w klucz francuski (nastawny)
Zgłoś
crossdressphyxia 2016-02-11, 14:10 86
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2016-02-11, 14:16 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-11, 14:19 30
Kojarzy mi sie to z filmami z telezakupów.

Gość nie potrafi dopasować klucza do śruby.
Inni nie potrafią pokroić cebuli i ucinają sobie palce, dlatego potrzebują specjalnej "krajalnicy za 300 zł"
Inni znowu nie są w stanie usmażyć kotleta na zwykłej patelni, dlatego jest im potrzebna "extra palelnia za 200 zł"
Jeszcze inni potykają się o swój odkurzacz, sprzątając pokój, dlatego niezbędny jest "super-hiper odkurzacz za 1500 zł".
Zgłoś
Yellowz 2016-02-11, 14:26 1
Za LIFEHACH, KTORY ZAMIENI KLUCZE PLASKIE zawsze piwo
Zgłoś
eligurf 2016-02-11, 14:31 7
Śruby które da się odkręcić tym "kluczem" większość mężczyzn (w dawnym tego słowa znaczeniu) odkręca palcami. Dla sadolowych MacGyverów dodam, że można próbować trzonkami od dwóch łyżeczek, ostrzami noży, dwoma kluczami patentowymi i tysiącem innych gadżetów. Filmować to i łapać piwa od debili.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-11, 14:35 1
Zgłoś
pns1993 2016-02-11, 14:46
Zgłoś
~DMT 2016-02-11, 14:54 18
Zgłoś
olbi13 2016-02-11, 15:46 7
life hack a nie lifehach
Zgłoś
MichaU 2016-02-11, 15:48 1
Masz dałna i nie rozumiesz po polsku, a swoje tematy tłumaczysz translatorem. Poza tym śmierdzą ci stopy, ale pomysł ciekawy, więc daję piwo.
Zgłoś
acab997 2016-02-11, 16:16
Jak to widzę to bolą mnie palce, wiem co mówię, jestę ekspertę
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-11, 16:23
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-11, 16:23 1
sprzedam kadeta 1.6 d
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem