👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdzilę. Jem kisiel, ogladam tego sadola, mam rope w agrdle na migdałkach, gardło ma teraz ledwie 1cm średnicy dusze się ale nie... nie chce leżec bo wole sadola rpzed zgonem pooglądać ;3 Sadol tak mnie nauczył zycią, ze teraz na biurku mam długopis a raczej tą rurke p[lastikową z niego bo wyjąłem wkład tylko i jak zaczne sie dusić bo całe gardło mi spuchnie przez tą angine to wepcham to sobie i bede chociaż tak oddychał.
@up
mam nadzieję że się nie obrazisz, ale nie umiem inaczej wyrazić tego co czuję po przeczytaniu twojego posta. Faktycznie magia.
mam nadzieję że się nie obrazisz, ale nie umiem inaczej wyrazić tego co czuję po przeczytaniu twojego posta. Faktycznie magia.

podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
ma ktos linka może do zebry przechodzącej przez rzekę z krokodylem? później jej bebechy wypadły. Będę wdzięczny bo od jakiegoś czasu znaleźć nie mogę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie