👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ta gra jest zajebista. Większość dzisiejszych dużych produkcji powinna się chować przy niej. Na prawdę perełka wśród indie.
WoW zajebista gierka , taki zajebisty klimat który ciezko było by znajść w dzisiejszych grach .
hmm przygody kaczynskiego ? tak jakos mi sie skojarzylo na 00:40 "po trupach do celu"
Co do gierki podoba mi sie !
Co do gierki podoba mi sie !
Zainstaluj sobie najnowszego directx a poza tym to nie chwal się, że ściągasz.
blackhunter6 napisał/a:
Wszystko fajnie za każdym razem to samo
Wpisz w google "d3dx_43.dll dll-files" i wejdź w pierwszy wynik. Ściągnij ten plik i rozpakuj do windows/system32
Bardzo klimatyczna oraz metaforyczna gierka.
Kto gral bedzie wiedzial dlaczego metaforyczna.
Kto gral bedzie wiedzial dlaczego metaforyczna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie