Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lololoney 2022-09-24, 14:57 17
Imo bardzo słuszne podejście... W cywilizowanym kraju, na malowany odcinek drogi powinny być wypuszczane wpierw odpowiednie służby, które by takie "przeszkody" usunęły... Ludzie od malowania mają płacone za malowanie, a nie sprzątanie... Ja też bym nie chciał skrobać gnijącego truchła gdy teoretycznie to nie moja rola, nie mam do tego odpowiedniego sprzętu i czasu (jeśli został określony w umowie).
Zgłoś
Dejdwazlote 2022-09-24, 15:05 4
Już taką akcję mieliśmy chyba w powiacie Limanowskim. Gość prosił o usunięcie zwierzaka z drogi ale każdy miał to w dupie no to pomalował i część. Potem był lament jak tak można, ale jak gnił tydzień to nikomu nie wadził.
Zgłoś
Kidl3r 2022-09-24, 17:51 1
Po trupach do celu. Teraz to modne, wszyscy stosują...
Zgłoś
wlazidup-Krzysztof 2022-09-24, 18:17
Rosjanie i Polacy byli dobrzy ludzie a potem przyszła komuna i zostały same Janusze
Zgłoś
TylerPL 2022-09-24, 18:51 1
Kot Schrodingera - nie wiadomo czy był żywy czy martwy w momencie malowania pasów.
Zgłoś
StiepanB 2022-09-24, 21:54 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Halman 2022-09-25, 7:36 1
StiepanB napisał/a:

Nie warto na niego zwracać uwagi

jak zostaniesz legendą sadola docenioną blisko milionem ośmiuset tysiącami piw to pogadamy jak równy z równym, na razie to jesteś tutaj tylko pierwotną formą życia...
Zgłoś
neo001 2022-09-25, 22:59
Halman napisał/a:

jak zostaniesz legendą sadola docenioną blisko milionem ośmiuset tysiącami piw to pogadamy jak równy z równym, na razie to jesteś tutaj tylko pierwotną formą życia...

Żebyś się tymi piwami nie zachłysnął. Jesteś jedynie autorytetem we wrzucaniu filmików na sadola
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem