Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majer 2013-05-15, 14:56 13

art:
To powoli przestaje być tylko szokujące, ale zaczyna być naprawdę niebezpieczne. Na filmie widzimy, jak offroadowcy znajdują w lesie kolejne pułapki na motocyklistów – linki rozwieszone między drzewami. Tym razem są to linki stalowe, podwójne, nawet przykryte błotem i zakamuflowane, aby nie można było ich dostrzec. Ktoś po prostu robi sobie polowanie na motocyklistów i quadowców.

Dodajmy, że być może nie wygląda to niebezpiecznie, ale jest niebezpieczne jak cholera. Od poważnego zmiażdżenia, np. krtani po dekapitację. Co więcej, nie wygląda to jak przypadkowa pomyłka „bo ja tu suszę pranie”. Ktoś dołożył starań i to zaplanował, starannie wszystko maskując. Pytanie dlaczego? Czy radykalni obrońcy przyrody aż tak nienawidzą offroadowców? A może ktoś, kto obok ma chatę ich nie lubi? Czy może po prostu ktoś zakłada pułapki, czeka na efekt i sprawdza, co się złapało?

Przykładowy komentarz pod filmem:

„el_kadafi: A ja tam popieram inicjatywę. Sk***iele w terenówkach i na quadach są jak graficiarze. Jeden raz się zabawią a ch*jnia pozostaje na długie miesiące a czasem lata. Offroad tak, ale na prywatnej działce lub wyznaczonym terenie”.

„Rems: rozpie**alają wszystko w koło to się nie dziwię, że ludzie się wk***iają”.

„tihomax: I k***a elegancko. U nas rozj***li już dwie fajne trasy rowerowo spacerowe. k***a koleiny po motorach to jeszcze ch*j. Jak k***a taką terenówką wpie**oli się po deszczu to k***a koniec.Zresztą na filmiku widać co po sobie zostawili. Nie raz tak zapie**alają ze kamienie jak pociski spod kółek lecą. Ludzie z dzieckiem na spacer już po naszych górkach nie chodzą bo strach. Oby się jakich ch*j nadział najlepiej sam i zdychał tak z parę dni. Obowiązkowo z kamerką coby my się mogli tym potem nacieszyć. Rozwieszać niech giną”.

a filmik zobaczycie tu, bo nie da się go zalinkować na sadistica:
scigacz.pl/Linka,w,lesie,kolejna,pulapka,na,motocykle,aktualizacja,20863.html
Zgłoś
BiałyJeleń 2013-05-15, 14:59
Offroad też ma czas swój i miejsce swoje
Zgłoś
phemous1 2013-05-15, 15:02 6
Sam jeżdżę i takie coś zasługuje na karę, ale zastanówmy się dlaczego takie pomysły rolnikom do głowy przychodzą?!?? Przestańmy jeździć im po uprawach i robić kółka w zbożu i trawie to przestaną rozciągać linki,,,
Zgłoś
zonk 2013-05-15, 15:03
Jak smutno...
Zgłoś
Xiem 2013-05-15, 15:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:06 4
I bardzo dobrze robią. Jeśli bydło nie rozumie zasad współżycia społecznego i nie szanuje spokoju innych ludzi i ogólnie pojętej przyrody, to niech za swoją arogancję płaci. Niechby i życiem.

Offroad? Jazda na quadach? Jak najbardziej, w miejscach do tego przeznaczonych, albo na prywatnym terenie za zgodą jego właściciela.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:07
Każdy chyba ma prawo na swoim terenie zakładać tyle linek ile mu się podoba prawda ??? Jeżeli jestem na swoim podwórku to kto mi zabroni rozwieszać linki

Jak jebniesz w drzewo na zakręcie to nie jesdt winnny sadzący te drzewo ani zarzadca drogi
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:10 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:15 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:19
Było: sadol.pl/linka-na-offroadowcow-vt197401.htm znaczy bardziej sam filmik nawet komentarze są z sadola w tym artykule (mojego nie ma :C)
Zgłoś
proztyzywot 2013-05-15, 15:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:24
Zgłoś
Riffer 2013-05-15, 15:29
Zgłoś
Uechtacz 2013-05-15, 15:32 2
Ale w czym problem?
Dodatkowa adrenalinka! Przecież o to w tej zabawie chodzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem