👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Juz wole konfiskate pojazdu niz stracenie zycia na takiej lince. Jak juz je rozwieszaja to powiesili by je chociaz na wysokosci kola lub widelca co by rozwalilo opone i felge albo cie wywrocilo niz ucinalo glowy. Na pewno to jest lepsze niz smierc a osoba jezdzaca ponosi koszty naprawy i czasem jakies zlamania. Ale chociaz zyje.

straatveger napisał/a:
nie lepiej zakopać dechy z gwoździami ???
Dokładnie dechę z papniakami a na terenówkę bronę w trawę i sprawa jest rozwiązana.
Na bronę można koparkę złapać to co dopiero taką terenówkę

Czy ty na głowę upadłeś żeby chcieć grodzić działki w lesie bądź łąki? I co wg tej zasady uważasz że ci można wjechać czym chcesz na każde pole bo nie ogrodzone? Na głowe upadłeś czy w bloku mieszkasz?

z jednej strony chore, z drugiej jezeli jezdzicie komus po prywatnym terenie i ryjecie... z trzeciej strony ja bym postawil widoczne znaki "uwaga linki porozpinane na offroadowcow"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie