Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-12, 13:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kapral 2013-05-12, 14:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
quilk 2013-05-12, 14:08
grzechu rusz łbem debilu bo rowerzysta też nie będzie miał ciekawie po spotkaniu z taką linką...
Zgłoś
korinogaro 2013-05-12, 14:10 1
Zgłoś
kapral 2013-05-12, 14:34 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 14:37 1
@korinogaro a taka linka to nie jest samowolka? O.o A on nie napisal nasze czyli niczyje, tylko nasze czyli wszystkich i kazdy ma tam prawo robic co chce bo to tez jego, troche logiki i czytania miedzy wierszami a nie na doslownie i lapanie za slowka bo argumentow brak

Poza tym kiedys bawilem sie w ASG kulkami biodegradowalnymi coby nie zanieczyszczac a jakis gosciu i tak sie do mnie przyprol bo juz mu sie nie podobalo, ze mam a on nie i ze mam hobby.
Zgłoś
korinogaro 2013-05-12, 14:51
Zgłoś
kapral 2013-05-12, 14:55 1
korinogaro napisał/a:

Nie, on napisał, że skoro nasze tzn. że też "jego" i że może robić z tym co chce.

napisałem że skoro ten las jest też ich to mogą po nim jeździć i koniec. masz problem że trochę błota zrobią?

a jak by Twoje babcia wracała rowerem z grzybów, zahaczyła o linkę głową? pomyślałeś? szkło z okularów by jej porozcinało gałki albo by spadła z roweru i uderzyła głową o kamień. a co jak bym jechał sobie autem do lasu na grzyby i by mi rozwaliło przednią szybę?

jak grałem w piłkę (grałeś kiedyś?) to o taki drut od siatki się zahaczyłem, z półbiegu. jak by pod nim leżał kamień to bym raczej nie przeżył.

mam kompleksy? może, ale każdy ma. jeśli uważasz ze nie to po prostu nie zdajesz sobie z nich sprawy. poza tym co Ci do tego? hejting jest najczęściej wywołany zazdrością "że un mo a jo ni".

a skoro korzystasz z argumentum ad personam, to wnioskuję że nie masz już argumentów.

nom, uważam że nie ma nic złego jeśli zniszczę ławkę albo zrobię trochę błota w lesie. jak już wcześniej pisałem można spokojnie to naprawić z pieniędzy które płacę w podatkach na sprzęt z którego korzystam, a i coś jeszcze by zostało na plus.
Zgłoś
korinogaro 2013-05-12, 15:02
Owszem, grałem. W lesie byłem niedawno bo mieszkam blisko.
Sprawa się wyjaśniła, ty jesteś za niszczeniem o ile taki jest koszt twojej zabawy, ja jestem za ograniczeniem moich zapędów jeśli mam w procesie niszczyć cudzą własność.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 15:02 1
A jak widac to wiekszosci ludzi tutaj glownie bloto przeszkadza, albo sie boicie ubrudzic swoich Vansikow albo Nikow, albo juz zapomnieliscie lata jak to sie rowerem za mlodu tylko po kaluzach i blocie po deszczu jezdzilo, bo to byla swietna zabawa
Zgłoś
kapral 2013-05-12, 15:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 15:06
co złego jest w jeżdżeniu terenówkami po lesie? o ile ktoś nie rozwala prywatnej działki/drogi przeznaczonej dla rowerów itp to co w tym złego? przeszkadza wam bloto w lesie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 15:06
A poza tym nikt nie mowi tutaj o parkach narodowych, w ktorych jest czysto i zwierzat jest duzo, tylko o lasach podmiejskich i wiejskich, w ktorych jest narozrzucane od ch**a smieci, wiec co Tb troche blota przeszkadza. Ostatnio u mnie w lesie ktos wyrzucil papę z dachu tak, ze sie przejsc nie da a w innym miejscu lezy kuchnia gazowa, pralka, zmywarka, glosniki, TV i krzesla. To juz wole, zeby ktos sobie crossem lub quadem pojezdzi niz rozwalal smieci w lesie bo, np. 5 zl trzeba zaplacic zeby oddac
Zgłoś
korinogaro 2013-05-12, 15:17
Zgłoś
januszexxxx 2013-05-12, 15:21
Za niszczenie lasu, czyjegos pola powinna byc konfiskata pojazdu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem