"Warszawa p🤬li Wrocław"
"Przyjadę z całą Warszawą i będziemy cię p🤬lić w dupę"
Stolica zawsze trzymała poziom...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
"Przyjadę z całą Warszawą i będziemy cię p🤬lić w dupę"
Stolica zawsze trzymała poziom...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
trzy słowa do ojca prowadzącego

może mi ktoś wytłumaczyć za co liroy jest czy był tak znienawidzony w świadku hip-hopowym ?

Przyznawać się, kto teraz zadzwonił na ten numer i pojechał po "liroju" (cokolwiek to jest)?

@ tony.soprano
Po prostu Liroy jako pierwszy zarobił DUŻE pieniądze na hip hopie/rapie czyli w mniemaniu niektórych takich debili sprzedał się. AVE
Po prostu Liroy jako pierwszy zarobił DUŻE pieniądze na hip hopie/rapie czyli w mniemaniu niektórych takich debili sprzedał się. AVE

Nie do końca chodzi o to. Ludzie go nie lubią, bo wydymał swoją ekipę, z którą zaczynał, a wiadomo, że w świecie rapu jak jebiesz swoich ziomów to jesteś zerem, w sumie w każdym świecie tak jest, ale tam skrajnie.
Radiostacja to było zajebiste radio i zajebista muzyka a nie chała w stylu eski.

Ach ci hip-hopowcy... wiekszosc nawet nie wie przez jakie "H" pisze sie nazwe ich kulturwy...

Liroy jest zajebisty fajny raps o czyms a nie wieczne narzekanie na system i jakie to zycie jest h🤬jowe

@up.
No wyje*any w dechę, piosenki typu "Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się" i wiele innych jego piosenek to faktycznie niezły "raps o czymś".
No wyje*any w dechę, piosenki typu "Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się" i wiele innych jego piosenek to faktycznie niezły "raps o czymś".
@up a to o czym piszesz to akurat Karramba niedouku
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.