Morawiecki Pinokio
Mieliśmy 16 premierów w wolnej Polsce. Wskaż mi idioto jednego, który myślał o Polsce piastując ten urząd..
Jebnij sobie tatuaż na czole z pięciu i trzech gwiadek. Przynajmniej od razu będzie wiadomo, że mamy do czynienia ze zmanipulowanym...
Zapomniałem o Panu Olszewskim, ale jego te twoje pookrągłowe szury szybko obaliły.
Mieliśmy 16 premierów w wolnej Polsce. Wskaż mi idioto jednego, który myślał o Polsce piastując ten urząd..
Jebnij sobie tatuaż na czole z pięciu i trzech gwiadek. Przynajmniej od razu będzie wiadomo, że mamy do czynienia ze zmanipulowanym...
Zapomniałem o Panu Olszewskim, ale jego te twoje pookrągłowe szury szybko obaliły.
Mieliśmy szesnastu premierów ale żaden nie dorównuje do pięt Terminatorowi Morawieckiemu, który nap🤬lał się z komunistami

Jeszcze się znalazł obrońca pinokia. Każda władza r🤬ała polaków, ale nikt tak nie wyr🤬ał jak r🤬a pis jak to jeden Zbigniew lata temu powiedział.
A osiem gwiazd i kofę jak najbardziej, zawsze na propsie. To że się jebie polityków, nie znaczy że się jest fanem innych, c🤬jostwo poprzednich rządów i polityków nie daje prawa obecnym do robienia gnoju.
A na rozluźnienie tematu żarcik:
Jakie są ulubione czipsy hydraulika?
To tyle.
Nie lubię chipsów, wolę schabowe.
podpis użytkownika
"Prawda jest tylko jedna - konkretna"

Ale ta też spoko

podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, BajtersGlupi ten co myśli, że za rządów PIS jest dobrze a jeszcze głupszy ten Ci myśli, że za PO byłoby lepiej
Nie p🤬l, nigdy nie było większego raka niż PiS.
Przy nich złodzieje z PO wydają się wzorem uczciwości i kompetencji.
Tak p🤬licie o polityce pod takim śmiesznym żartem.
Jeszcze się znalazł obrońca pinokia. Każda władza r🤬ała polaków, ale nikt tak nie wyr🤬ał jak r🤬a pis jak to jeden Zbigniew lata temu powiedział.
A osiem gwiazd i kofę jak najbardziej, zawsze na propsie. To że się jebie polityków, nie znaczy że się jest fanem innych, c🤬jostwo poprzednich rządów i polityków nie daje prawa obecnym do robienia gnoju.
A na rozluźnienie tematu żarcik:
Jakie są ulubione czipsy hydraulika?
To tyle.
Prawdopodobnie wziąłeś mnie za obrońcę pinokia, ale taki c🤬j!
Mnie najzwyczajniej śmieszy ten cały hejt na pis, bo te k🤬a głąby od tych ośmiu gwiazd siedzieli cicho jak rządziła platforma obłudy.
I jednych i drugich bym chętnie rozjechał walcem.
A żart nawet nawet Panie sztrasburger