Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spoxi14pl 2021-12-19, 9:51 9
Morawiecki Pinokio
Zgłoś
luxpiotr 2021-12-19, 10:25
Jak to jak? Rudy C🤬j.
Zgłoś
KrystekKrystek 2021-12-19, 11:08 6
Spoxi14pl napisał/a:

Morawiecki Pinokio

Mieliśmy 16 premierów w wolnej Polsce. Wskaż mi idioto jednego, który myślał o Polsce piastując ten urząd..
Jebnij sobie tatuaż na czole z pięciu i trzech gwiadek. Przynajmniej od razu będzie wiadomo, że mamy do czynienia ze zmanipulowanym...

Zapomniałem o Panu Olszewskim, ale jego te twoje pookrągłowe szury szybko obaliły.
Zgłoś
saves 2021-12-19, 11:34 3
Tomasz Lis
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-12-19, 12:38 8
KrystekKrystek napisał/a:

Mieliśmy 16 premierów w wolnej Polsce. Wskaż mi idioto jednego, który myślał o Polsce piastując ten urząd..
Jebnij sobie tatuaż na czole z pięciu i trzech gwiadek. Przynajmniej od razu będzie wiadomo, że mamy do czynienia ze zmanipulowanym...
Zapomniałem o Panu Olszewskim, ale jego te twoje pookrągłowe szury szybko obaliły.

Mieliśmy szesnastu premierów ale żaden nie dorównuje do pięt Terminatorowi Morawieckiemu, który nap🤬lał się z komunistami
Zgłoś
_................_ 2021-12-19, 13:27 5
Tak p🤬licie o polityce pod takim śmiesznym żartem.

Jeszcze się znalazł obrońca pinokia. Każda władza r🤬ała polaków, ale nikt tak nie wyr🤬ał jak r🤬a pis jak to jeden Zbigniew lata temu powiedział.
A osiem gwiazd i kofę jak najbardziej, zawsze na propsie. To że się jebie polityków, nie znaczy że się jest fanem innych, c🤬jostwo poprzednich rządów i polityków nie daje prawa obecnym do robienia gnoju.

A na rozluźnienie tematu żarcik:

Jakie są ulubione czipsy hydraulika?

ukryta treść
Kranczipsy

To tyle.
Zgłoś
ciepson 2021-12-19, 14:12
@up
Nie lubię chipsów, wolę schabowe.

podpis użytkownika

"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Zgłoś
LubięFacetów 2021-12-19, 14:15
Słabe jak suchary Strasburgera w Familiadzie.
Zgłoś
KonioBijca 2021-12-19, 14:43
Słabe, jak mój k🤬s po trzech wytryskach w piździe twojej starej...
Zgłoś
cesarz1982 2021-12-19, 14:45 2
Glupi ten co myśli, że za rządów PIS jest dobrze a jeszcze głupszy ten Ci myśli, że za PO byłoby lepiej

Zgłoś
SuchyHarry 2021-12-19, 15:04 1
znałem to w takiej wersji: -Jak nazywa się bajka o niesfornym lisku, który ciągle miał w swoim pokoju bałagan? - Syf i Lis.

Ale ta też spoko

podpis użytkownika

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
wilkoala 2021-12-19, 16:08 7
cesarz1982 napisał/a:

Glupi ten co myśli, że za rządów PIS jest dobrze a jeszcze głupszy ten Ci myśli, że za PO byłoby lepiej

Nie p🤬l, nigdy nie było większego raka niż PiS.
Przy nich złodzieje z PO wydają się wzorem uczciwości i kompetencji.
Zgłoś
KrystekKrystek 2021-12-19, 18:08 1
_RottenFetus_ napisał/a:

Tak p🤬licie o polityce pod takim śmiesznym żartem.
Jeszcze się znalazł obrońca pinokia. Każda władza r🤬ała polaków, ale nikt tak nie wyr🤬ał jak r🤬a pis jak to jeden Zbigniew lata temu powiedział.
A osiem gwiazd i kofę jak najbardziej, zawsze na propsie. To że się jebie polityków, nie znaczy że się jest fanem innych, c🤬jostwo poprzednich rządów i polityków nie daje prawa obecnym do robienia gnoju.
A na rozluźnienie tematu żarcik:
Jakie są ulubione czipsy hydraulika?

To tyle.

Prawdopodobnie wziąłeś mnie za obrońcę pinokia, ale taki c🤬j!
Mnie najzwyczajniej śmieszy ten cały hejt na pis, bo te k🤬a głąby od tych ośmiu gwiazd siedzieli cicho jak rządziła platforma obłudy.
I jednych i drugich bym chętnie rozjechał walcem.
A żart nawet nawet Panie sztrasburger
Zgłoś
Olashenco 2021-12-19, 18:41
Tam są drzwi ---->
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie