Baalp, aircat,
Nie znacie się, to zwykły kundel a w dodatku pies mojej sąsiadki
Nie znacie się, to zwykły kundel a w dodatku pies mojej sąsiadki

podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!

Cytat:
Skur****... jak on tam wlazł ;o
Atrapa chłodnicy (2 foto) jest połamana, więc musiało dojść do zerzenia idealnie niespręzystego z Hondą, w wyniku którego 2 obiekty złączyły się w jeden

Baalp napisał/a:
Atrapa chłodnicy (2 foto) jest połamana, więc musiało dojść do zerzenia idealnie niespręzystego z Hondą, w wyniku którego 2 obiekty złączyły się w jeden![]()
Mówisz ze scalenie?

Pani na pierwszym zdjęciu ma wielkiego kondoma na głowie,

akurat... następne amerykańskie akłamane gówno... widać uszkodzony blotnik i kawałek sierści... czy tak malutki zderzak hony civic pomieścił by jakiegoś lisa... k🤬a aż żygać się chce!!!! Wy to łykacie jak pelikany! zobaczcie nawet kij rakarski jest inny...

ParanoiA napisał/a:
akurat... następne amerykańskie akłamane gówno... widać uszkodzony blotnik i kawałek sierści... czy tak malutki zderzak hony civic pomieścił by jakiegoś lisa... k🤬a aż żygać się chce!!!! Wy to łykacie jak pelikany! zobaczcie nawet kij rakarski jest inny...

Kiedyś zimą przywaliłem w zająca. Prędkość - tak ze 100 km/h. I same straty: w zderzaku dziura, że głowę można było wsadzić i zając rozciapany na miazgę, nawet na pasztet się nie nadawał. Jedyny pozytyw to samochód uciapany we krwi i flakach - wyglądał jakbym rozjechał całe stado