👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r061071 napisał/a:
Flodzia ,a ile Ty masz latek?
Jak bierze w dupala to już dorosła, jak nadal tylko lodziu to jeszcze gówniak
Pajan napisał/a:
wstaw coś lepszego
Lepiej nic nie wstawiać niż kompromitować się takim gównem. Kiedyś też do tego dojrzejesz.
petru23 napisał/a:
Lepiej nic nie wstawiać niż kompromitować się takim gównem. Kiedyś też do tego dojrzejesz.
A trochę dystansu też nie zaszkodzi mieć.
kaczmarzgr napisał/a:
@Pajan, daj spokój, i tak nie por🤬asz
Kto r🤬ał ten r🤬ał.

Pajan napisał/a:
A trochę dystansu też nie zaszkodzi mieć.
Nie do wszystkiego można zachować dystans.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie