Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mirabelek76 2010-12-08, 15:31
piwko leci prawie zwieracz mi puścił

podpis użytkownika

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
IgoR_KilleR 2010-12-08, 15:40
Kozak! Ta z nimi trzeba
Zgłoś
Roszp 2010-12-08, 16:22 1
Jakby gość od razu podał dane osobowe tego koreańca to by to musieli wziąć na serio, a tak to gość odwalił jakąś bułę i generalnie sram mu na ryj za prawdziwie zj🤬ą okazję wykręcenia numeru straży miejskiej.
Zgłoś
H................S 2010-12-08, 17:49 19
Po przeczytaniu tego byłem rozbawiony,wesoły,wyluzowany i byłbym jeszcze k🤬a zaskoczony jak bym wczoraj tego na demotach nie czytał
Zgłoś
Lesniak007 2010-12-08, 18:32 4
nom najpierw to wj🤬i na poboczem.pl pozniej na zjabane demoty jeszcze ktos zaraz wp🤬li na mistrzów... żal k🤬a i wyk🤬iaj!
Zgłoś
erotyczny 2010-12-08, 18:43
wykop, demotywatory....

podpis użytkownika

"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"

"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
Zgłoś
Novotko 2010-12-08, 19:48 6
co się czepiacie, ja na ten przykład nie odwiedzam zj🤬ych demotów i cieszę się, że ktoś ten zajebisty list tu wstawił.

PIWKO !!
Zgłoś
m................s 2010-12-08, 20:40
a ja k🤬a myślę - co jakieś deja vu mam czy co?
Zgłoś
koolowsky 2010-12-08, 21:18
i co myśli, że nie zapłaci? może i nie. ale jak chce sie po sądach targać to niech sobie dalej dowc🤬kuje...
a w ogóle średnio to śmieszne...
Zgłoś
K................o 2010-12-08, 21:29 1
Ale ludzie są zawistni... Co trzecie gówno, które tu widzę jest z joemonster.org a jak ktoś coś dobrego wrzuci to zaraz ktoś drze papę.
Popieram Navotko, p🤬le demoty i jeśli coś ciekawego się tam znajdzie przypadkiem, to chce żeby ktoś to k🤬a tu wstawił, a nie zastanawiał się przez takich dupków, czy przez to nie będą po nim jechać.

Poza tym gdyby na sadisticu wstawiane byly TYLKO oryginalne, domowej roboty tematy to trzebaby wprowadzić funkcję sms powiadamiającą raz na rok że oto sadistic.pl wstawił nowy temat ... opanujcie się ludzie.
flaszka - dobre i wcześniej TU nie było więc jest piwo
Zgłoś
j................f 2010-12-08, 22:37
Złamał przepisy i c🤬j mnie obchodzi czy z boku, z przodu czy od dupy strony zdjęcie mu zrobili

I tak samo c🤬j mnie obchodzi, że droga według niego była pusta i bezpieczna
Zgłoś
K................o 2010-12-08, 22:42
Up@ A mnie c🤬j obchodzi, że ciebie c🤬j obchodzi
Zgłoś
j................f 2010-12-08, 22:53
Up@ Patrz jak przezabawnie się składa bo mnie również c🤬j obchodzi, że ciebie to c🤬j obchodzi
Zgłoś
K................o 2010-12-08, 23:14
@Up Zanosi się na wielką męską przyjaźń
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie