👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejna szmata nie umie nagrywać ja jebie nie obejrzałem tylko z powodu pionowego kadru.
kurbdbjd napisał/a:
Dla ludzi z ADHD akcja od 0:28.
Jeżeli Ty musisz się przyglądać przez 28 sekund jakiemuś dzieciakowi czy przypadkiem nie jest "r🤬able" to już nie moja wina.

Mówiła z takim akcentem, że domyślam się tylko że twierdziła że tam, czyli listonosz to tatuś.
kondziovsky napisał/a:
kolejna szmata nie umie nagrywać ja jebie nie obejrzałem tylko z powodu pionowego kadru.
O nie, równowaga Wszechświata została zachwiana.

jest takie powiedzenie "listonosz puka dwa razy" - zresztą sam chłopiec potwierdza mówiąc tato

kurbdbjd napisał/a:
Dla ludzi z ADHD akcja od 0:28.
Jak dobrze ,że się o mnie troszczycie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie