Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Dostojny 2025-02-16, 15:05 6
Hamulce coś nierówno łapią, a burek i tak oberwał

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-16, 15:05 4
Może i nie przejechał ale tak go jebnął, że biedny pieseł do tej pory piruety kręci.
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-16, 15:06 6
Mam nadzieję, że piesek przeżył, a ruskie ścierwo będzie zdychać miesiącami w szpitalu na poziomie lat 50 XX wieku.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
onucek 2025-02-16, 15:20 13
Geraldinio napisał/a:

Mam nadzieję, że piesek przeżył, a ruskie ścierwo będzie zdychać miesiącami w szpitalu na poziomie lat 50 XX wieku.

nie zesraj się. piesek i tak wyląduje w rosole jakiegoś bezdomnego kacapa, jak tylko skończy robić piruety na asfalcie.
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-16, 15:32 3
onucek napisał/a:

nie zesraj się. piesek i tak wyląduje w rosole jakiegoś bezdomnego kacapa, jak tylko skończy robić piruety na asfalcie.

Absolutnie nie zdziwiłoby mnie, gdyby w tej 2 potędze 4 świata to robiący piruety kierowca nie wylądował w rosole.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
panar3 2025-02-16, 18:10 9
Geraldinio napisał/a:

Wyp..dalaj na swoją UPA -inę, trollu. Za krótko tu szczysz pod siebie żeby głos zabierać. Ha, tfu! Napisałbym ci pełnym zdaniem i jeszcze wiązankę dołożył soczystą ale za dużo tu strachu w dupach adminów i donosicieli sporo, a nie lubię jak mnie banują za mówienie prawdy.
Zgłoś
chada 2025-02-16, 18:18 2
Geraldinio napisał/a:

Absolutnie nie zdziwiłoby mnie, gdyby w tej 2 potędze 4 świata to robiący piruety kierowca nie wylądował w rosole.

Ta, w rosole k🤬a. Chyba UPAdlincow po tym jak go na bigos przerabia na froncie j🤬i widlarze, tak samo c🤬j z tym smalcem robiacym helikopter na asfalcie
Zgłoś
zasranka 2025-02-16, 18:30 2
@Geraldinio: Saszka, przestań już 😃
Zgłoś
jozinb 2025-02-16, 18:31 1
Hordy biegających kundli po ulicach. Typowy obraz biedy którą serwuje komuna. To samo było u nas w latach 90, u ruskiej k🤬y trwa to po dziś dzień
Zgłoś
Pawehan 2025-02-16, 18:56 3
Tacy kierowcy są niebezpieczni , znam kilku takich. Nie ma co panikować w takiej sytuacji bo i tak nie unikniesz kolizji z burkiem. Jedziemy dalej a w domu oglądamy czy zderzak cały.
Zgłoś
MietekPaweł 2025-02-16, 18:59 1
Następnym razem przejedzie.
Zgłoś
Gitrix 2025-02-16, 20:02
Środek ciężkości na księżycu. Co za przypadek.
Zgłoś
mazga50 2025-02-16, 20:38
MietekPaweł napisał/a:

Następnym razem przejedzie.

Przecież mu przyj🤬.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-16, 20:55
Jednym słowem: Dureń.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie