Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

(...)
Hate me lol
Idź spać, jutro do szkoły.

już sam debilny uśmieszek nalewającego jest podejrzany, ale tak wypil litra goudy na hejnał :*

znaczy sie vodka z butelki pana moldego jest zwykla woda !!!! i nigdy swiadek nie pozwoli sie napic z butlli pana mlodego zreszta scenariusz jest znany przed weselem bo to impreza dla was nie dla pary mlodej

debile i lemingi na weselach leje sie hektolitrami vodka ktora ma mniej procentow niz piwo jezeli chodzi o panstwo mlode i wszelkie zabawy zwiazane z nimi. Tylko idiota by na wlasnym weselu gdzie ma kontorlowac 99 procent pijakow ktorzy chca sie bawic w jak najlepszym klimacie dalby sie spic w ciagu pierwszych 2 godzin bo kazdy hcialby sie z nim napic do tego sluzy swiadek badz inna osobaa zatrudniona do tego ewenementu ktora dba o stan pana mlodego zeby impreza nie skonczyla sie krache badz ruskim scenariuszem zazwyczaj brat pana mklodego badz sistra panny mlodej , co nie zmienia fa,ktu ze i tak jakis alkohol zawsze przyjma.... takie sa wesela i normlany czlek ktory wesele przezyl badz ci ktorzy mysla jak to wyglada poznaja prawde..
znaczy sie vodka z butelki pana moldego jest zwykla woda !!!! i nigdy swiadek nie pozwoli sie napic z butlli pana mlodego zreszta scenariusz jest znany przed weselem bo to impreza dla was nie dla pary mlodej
byłem na kilku weselach i wóda zawsze miała 40%, do tego niekiedy można było jakieś bimbry znaleźć i inne siuwaksy. Co do ilości % dla młodej pary to nie mam pojęcia.
btw: albo sam właśnie wypiłeś litra wódy, albo naprawdę nie umiesz pisać po polsku.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie